Nogueras: "Retirem la moció perquè el PSOE juga amb el diàleg i ens ha intentat colar un gol"

La vicepresidenta del partit assegura que ERC els havia comunicat que votarien a favor de la iniciativa
nogueras
Míriam Nogueras   | Jordi Borràs

La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, ha argumentat la decisió del partit de retirar la moció que havia pactat amb el PSOE i que instava al diàleg dins la llei. En un contacte amb la premsa des de la seu de la formació aquest dimecres al vespre, Nogueras ha subratllat: "Retirem la moció perquè el PSOE juga amb el diàleg i ens ha intentat colar un gol". Segons la responsable d'acció política del PDeCAT al Congrés, no pot ser que la moció pactada amb els socialistes obrís les portes del diàleg i que, alhora, el PSOE votés al Senat impedir qualsevol intent de pactar un referèndum d'autodeterminació. D'altra banda, Nogueras ha assegurat que ERC els havia comunicat que votarien a favor de la iniciativa.

 

"El mandat és clar i ahir la gent va ratificar-ho al carrer", ha apuntat Nogueras, en referència a la mobilització per la Diada de l'11-S. "No som aquí per blanquejar ningú, i volem deixar clar que hem sortit de la roda del hàmster", ha afegit la vicepresidenta del PDeCAT. "El que ha votat el PSOE al Senat és inacceptable", ha conclòs.Comentaris
Jordi Comasobirana
Amb els CARCELLERS no es negocia res!! Quan ho entendreu?
Cuidado con ppsoe que no os hagan otro Francesc Homs como hicieron PP cuando Homs dio su voto para investir Pastor y los peperros le devolvieron "el favor" con una peineta expulsando CDC del senado y del hemiciclo.
jonas
Sou una mica curtets, no?
fora, ruca!
A l'endema de la diada els tontets de convergencia ja tornen a mercadejar amb els catalans, em feu fastig.
Aneu a pastar merda
PDeCAT, la fastigosa dreta catalana que trairà al moviment independentista català. No heu estès res, no heu après res del poble. La gent posa la cara i el cos l'1-O i vosaltres negociant amb la tropa del 155. Ja esta molt clar quin es el camí, cal augmentar el suport a l'esquerra catalana i la dreta, com ha fet Pujol sempre, a negociar les seves garrofes. A pastar merda.
Se la ve muy espabilada...
Jan2
No seria millor que això del PDCAT ho dexesiu estar? No n'encerteu ni una. Abans la culpa la Pascal. Però seguiu igual. Deixeu fer a en Puigdemont i en Torra !!
ES lamentable que los ciudadanos de la República virtual, rica en tractores...
...tengáis que arar con estos bueyes y vacas.
Anònim
Rectificar és de savis.
Pobreta....
Los malvados niños de ERC te la han metido doblada, se me rompe el corazón. Anda, vete a saltar peajes un rato, veras como se te pasa el disgusto.
Torracollons!
Després de l'atonyinada que us han cardat, amb centenars de ferits i amb presos, exiliats i represaliats, ¿i encara aneu amb el lliri a la mà?
Antoni Ferret
No servia de res, aquesta moció. Que es pot dialogar és de sentit comú i sempre s'ha garantit. Però dins la llei. Fora, no. Sempre ha sigut així.
Mari
No usenfadeu,please,és que sense voler han entrat a 'La Dimensió Desconeguda',oi?...No ens ' mentien mai,són els ' nostres',però a vegades penso,que això de donar tantes voltes a la rodeta,deu estressar molt,oi?...Això dels hàmsters,deu ser estressant,per això a vegades es deuen marejar,i entren a la 'dimensio Desconeguda',però ja ha pasat...oi,?.. sort de ERC.,aquest cop,si,se ha de reconèixer....Al Cèsar,lo que es del Cèsar....
PEREPOMA
Foteu put...pena tots plegats.
Gebre
...per favor
Fat Boy
Quina colla de bandarres. Fixeu-vos si estem malament que nomes ens queda la cup.
Ja cal que espavileu.
Erc i pdcat, i la cup, traintse mutuament, no fent pinya i utilitzant lestat repressor per eliminar-se mutuament? En quina espècie de merda vos han convertit? Sort tenim de que hi hagi altres forces indepes que no pateixen aquest mal. Ja cal que espavileu.
Carme
7 anys de manis per tenir més retallades, corrupció, atur, llistes d'espera i barracons. Potser la solució no es manifestar-se ni la independència sinò votar a la dreta del 3% ?
Zitzània del ppsoe
El ppsoe intenta crear zitzània. No hi caigueu.
david
Mentres nosaltres no tinguem cap força per negociar els partits espanyols i l'Estat sempre ens pendran el pel. Seeeeempre. El moviment indepe és massa innocent i inofensiu. Com si el dimarts haguèssin sortit 3 milions de persones al carrer, això no els hi efecta en res. Com si ho fèssim cada diumenge ..... Si no es pressiona de veritat no s'aconsegueix res.
Jessica
Vet aquí un gat, vet aquí un gos, i el PDCAT ja s’ha fos.
divisió fatal
No m'estranya que no ens facin cas. Dividits a Madrid, dividits a casa....aquestes batusses pdecat (o com es digui) ERC són benzina contra el proces
Pep
Sembla mentida que el dia després de la diada ja tornem a les baralles partidistes. Molta gent comença a estar farta de la desunió, la poca professionalitat i la falta de respecte que els polítics catalans demostren al seu poble. Fa molta pena...
albert
Afortunadamente se rectificó!
Pocasolta Nogueras
Nogueras és la veu del seu amo, i el seu amo és Puigdemont. Per això està on està. El que ella digui no té importància. Nogueras és una acrítica i descerebrada corretja de ransmisión entre el pastisser d'Amer i els diputats del PdeCat. I visca la vida!.
catala emprenyat
Mentre cada partit indepe vagi de cara a veure com aconseguir més poder a Catalunya per sobre dels interessos de Catalunya (i això val pels tres partit sense cap mena d'excepció) i a sobre confiar en partits ejspanyols que menteixen una i una altra vegada i encara volen que ens els creiem la cosa no tirarà endavant.
Carles Viñals Casado
És el que té passar-se per l'arc de triomf la veu del poble només 24 hores després de la Diada, i passar de competir amb ERC per figurar com a més "indepe" a veure quí arriba primer a negociar amb el carceller. Tant de bó acceptés el Sr. Ben Emerson o el Sr. Aamer Anwar ser candidat a presidir el govern. Sang anglesa o paquistanesa, tant se val. És evident que la catalana és d'orxata i no serveix.
LLARENA dPENA
I una castanya, guapa:. Esteu disposats a anar de genolls i amb els pantalons i les calçes abaixades per aconseguir qualsevol merde d'acord, i disposats a anar en contra de l'interés de la ciuatadania catalana a la que li debeu el lloc de treball. Sou uns miserables, desgraciats. Esteu disposats
ciutada universal
propose al comandant de les forces interplanetaries ashtar, cap militar de la federacio de planetes units viñals per presidir catalunya em referisc ,es sang nova, i verd no vermella al sector d'orio d'on es ell es un zeta reticulia en tenen la sang verd, i existeix segon el coronel corso del serveis secrets de USA, nokes cal contactar amb ell a veure si vol, salut i republica universal si pot ser.

envia el comentari