"No ens cansarem de manifestar-nos fins que surtin en llibertat"

Famílies, grups d'amics i colles castelleres omplen l'avinguda Paral·lel enmig d'un ambient festiu i reivindicatiu
Pancartes demanant el retorn d'Anna Gabriel
Pancartes demanant el retorn d'Anna Gabriel | Jordi Borràs

Famílies, grups d'amics i colles castelleres omplen l'avinguda Paral·lel enmig d'un ambient festiu i reivindicatiu per reclamar la llibertat per als "presos polítics". Bona part dels manifestants ja han participat en altres mobilitzacions i diuen que continuaran fent-ho. "Vinc perquè em sembla que no ens en podem cansar, ja que ells tampoc es cansen de fotre'ns la punyant, i continuarem manifestant-nos fins que els nostres presos polítics surtin en llibertat", explica la Montserrat Morera que ha arribat a Barcelona des de Ripoll amb un grup d'amigues en autobús. També ha fer servir el bus però des de Tarragona la Montserrat Mojío que, juntament amb el seu fill, és el primer cop que pot anar a una manifestació a Barcelona. "Per feina no havíem pogut però hem de dir prou i lluitar pel futur dels nostres fills", explica.

Comentaris
Espero que al final del acto canten Bi- Ba Puigdemont
Debemos aprovechar todas las oportunidades para internacionalizar el Conflicto. Además, es del año de la pera, así que estará libre de derechos de autor. Tampoco es cosa de tirar el dinero.
LUIS
Los fascistas de madrid podrán encarcelar a los lideres, pero es inútil, sus familiares seguirán en la calle para reivindicar lo mismo. Los salvajes de la policia politica podrán pegarnos ante los colegios electorales, pero la fuerza de la palabra es muy superior a la de sus porras españolas asesinas. Pedimos la paz y la palabra para gritar al unisono VISCA CATALUNYA LLIURE.
tocar el dos
ens espera un camí molt dur, totes les noves generacions catalanes han de treballar amb poble molt unit per la llibertat del nostre poble i perquè no ens robin....
Doncs manifestar-vos a Madrid
Teniu tres llocs per anar: Estremera, Soto del Real i Alcalá Meco. Aquí a Barcelona ja ens sabem tot el que voleu. No cal insistir.
Chimichanga
Si viu com vol. Se'n va anar per pròpia voluntat a Ginebra i Llarena no la reclama. Pot anar on vulgui fins i tot a Espanya on no la posaran a la presó perquè el seu delicte només és de multa i una estirada d'orelles. Què més pot desitjar?.
LLIBERTAT PRESOS POLITICS, JA
AXÒ ÉS UN MASTER , PEPEROS Un màster en poder de convocatòria, en ànsies de ser lliures, master de NO a la.violència, bé , màster en tot allò que no sou capaços ni d'entendre ni d'acceptar perquè esteu tants en el vostre món retrògrad
david
Amb manifestacions no n hi ha prou. es podrien fer manis de dos milions de persones cada cap de setmana i no canviaria res. Es la crua realitat.

envia el comentari