Níjar, el poble més pobre d’Espanya, s’entrega a VOX

L’ultradreta ha obtingut el 25% dels vots, i el partit més votat ha estat el PP
Un dels actes electorals de Vox
Un dels actes electorals de Vox | Vox

A poc més de 30 quilòmetres de la ciutat d’Almeria, Níjar encapçala la llista de les deu poblacions amb la renda més baixa de l’Estat espanyol. De fet, nou d’aquestes deu poblacions són andaluses, segons l’informe Indicadores Urbanos 2018, que elabora l’INE. Un veí d’aquest poble, que té 28.800 habitants, sobreviu amb 6.264 euros bruts anuals, tot i que la taxa d’atur és relativament baixa, del 14%. De manera que els veïns, un 35% dels quals són nascuts fora de l’Estat espanyol, que tenen feina és molt precària, o sobreviuen amb pensions no contributives. Amb aquesta radiografia econòmica, VOX hi ha trobat un caldo de cultiu per a les seves tesis contra la immigració.


 

En aquestes eleccions andaluses, l’ultradreta ha obtingut el 25,5% dels vots, només unes dècimes menys que el PSOE (26%), i dos punts menys que el guanyador de les eleccions, el PP (28%). Ciutadans esgarrapa el 10,6% dels vots. L’esquerra només obté el 6,8% dels vots amb Adelante Andalucía. Així, el poble més pobre d’Espanya es decanta en un 65% per partits de tall liberal escorats a la dreta i a l’extrema dreta.
Comentaris
Fanática apesebrada, tienes mal futuro.
Te quedan dos telenoticies, cuando se acaben las subvenciones a los digitales del odio, acabarás escribiendo el menú del día en la pizarra del casal de Orgañá, siempre podrás comer algo.
hoffa
Sarna con gusto...
Fat Boy
Perque despres diguin que el darwinisme social es una ximpleria...
SI ESPEREU QUE VOX US AJUDI, I US HO ARREGLI, ANEU , LLESTOS ¡¡US PODEU ESPERAR ASSEGUTS¡¡RECLAME ELS MILERS DE MEURS DELS CURSETS PER ATURATS QUE UNS QUANS EN VAN EMBUTXACAR ,I QUE VAN PEL CARRER , SEGURAMENT GAUDEINT-NE.
Pere Pau
La misèria, tota per a nosaltres. No volem repartir-la amb els immigrants. Haurien de construir un mur de vint metres en totes direccions no fos cas que un refugiat despistat els dupliqués el producte interior brut.
Juan Hospitalet
Tiene más sentido dejar de pagar el recibo de la luz y el agua del Palacio Real y los aviones privados y las comilonas del Rey Felipe y su familia de vagos, y VOX, esto nada de nada, se han equivocado de partido si quieren mejorar su nivel de vida.
Vox és culpa de l'esquerra inexistent
Està clar que la puixança de Vox és un fracàs absolut de l'esquerra, que ha donat suport a totes les accions polítiques de la dreta rescatant bancs, amagant la corrupció i afavorint les empreses de l'ibex. Si tens un original per què votar el sucedani?.
Pere
q no surti ni un producte agricola per carretera si fan un petit atac a Catalunya
tela marinera
Als analisis de la sexta aquesta tarda sortia aquest titular ; "Hay votantes de Podemos que votaban a Vox" es lo mismo como aqui Iniciativa de colaus y C'nos comparet los votantes.
sindicato obreros del campo - SAT
Ahora mismo en todas las ciudades andaluzas se están convocando manifestacciones antifascistas. En cuanto a la información de Níjar. Unos semana antes del 2D corrió el rumor de que una serie de robos ocurridos se debían a unos "marroquís" etc y VOX convocó una manifestación. Es cierto que también el trabajo en los invernaderos no cumplen lo mínimo de un trabajo digno y remumerado, ya os podéis imaginar. Por lo que los empresarios no contratan gente autóctona o similar para evitar problemas labor
Aviat notaran
que passen de pobres a miserables.
Marabú
La solució de Vox contra l'atur serà armar aquests desgraciats com al 36 i anar a requisar i matar per les places als agnòstics i republicans, a la anti-Ñ que diuen ells. Perquè Ñ és d'ells i Prou. I l'església els beneirà. De fet és qui està posant diners, no volen perdre el xollo del concordat.
LSO
Os van a saquear lo que os quede, tenéis lo que os merecéis, vinisteis a por los catalanes, y ahora se vuelve contra vosotros, preparados lo que os espera por mala gente e ignorantes. El Karma es que hace justicia y vuestra mala fe se volverá contra vosotros.
com es nota que la cosa cou, jaja dir que Nijar és el poble més pobre d'España, i van i s'ho creuen, jajaja vox vindrà per quedarse, visca vox !!
BN
Per al primer comentari: Segons l'estadística 'Indicadores Urbanos 2018' publicada per l'INE, la Villa de Níjar és la població de més de 20.000 habitants amb la renda mitjana per càpita més baixa de tot l'Estat Espanyol. Entre els 10 municipis (+20.000 habitants) amb menor renda per càpita de l'Estat n'hi trobem tres més d'Almería: Vícar (Vox 24,28%), Adra (Vox 19,82%) i El Ejido (Vox 29,51%).
BN
2/2 Els municipis amb la renda per càpita més baixa d'Almería són Canjáyar (1.561 habitants), Abrucena (1.339 h), Lubrín (1.670 h) i María (1.455 h). Els resultats de Vox en aquests casos, en canvi, són més aviat baixos: Canjáyar (Vox 9,28%), Abrucena (Vox 7,33%), Lubrín (Vox 4,93%) i María (Vox 9,08%)
puces
La misèria sempre atreu les rates i les puces.
Pep de la Vila
És pot ser pobre ? si ,. Però votar aquests feixistes ja no és de pobres és de MISERABLES

envia el comentari