Neus Munté vol ser alcaldessa de Barcelona

La vicepresidenta del PDeCAT obre la porta que Puigdemont governi des de Burssel·les
La vicepresidenta del PDeCAT, Neus Munté
La vicepresidenta del PDeCAT, Neus Munté | ACN

Que Neus Munté aspirava a ser alcaldessa de Barcelona era una teoria que  feia mesos que circulava. De fet, quan va abandonar el Govern amb la darrera remodelació de Puigdemont, es va apuntar, però fonts del PDeCAT ho van negar taxativament. Avui, l'ara vicepresidenta del partit ha reconegut que "li faria il·lusió" governar la ciutat. Ha assegurat que no té previst tornar a formar part del Govern de la Generalitat, però sí que s'ha referit a la capital de Catalunya. Sobre l’exercici del futur Govern, Munté veu possible que Carles Puigdemont governi des de Brussel·les. “Ara estem governats des de Madrid”, ha sentenciat.


 

L’exconsellera de Presidència sosté que el retorn de Puigdemont a Catalunya “està sobre la taula”, però admet que “hi ha una manca de garanties personals per al president i els consellers que són a Brussel·les”. En la línia de les declaracions davant el jutge dels exconsellers empresonats, Munté ha aclarit que en el programa de JxCat "no hi ha cap menció ni cap aposta" per la unilaterlalitat, "com tampoc al programa d’ERC". “És una idea que no ha aparegut ni s’ha defensat”, ha constatat. Tot i les eventuals dificultats per investir Puigdemont, Munté ha afirmat que ara mateix aquest és “l’únic pla” amb què treballen, i que no contemplen unes noves eleccions.

Comentaris
almogaver.cat
En l'àmbit personal, res a dir. Però Sra. Neus. Qui ens garanteix que en una nova crisi no dimitiria novament? Desafortunadament, almenys emocionalment, no és vostè de fiar. "A gat escaldat..."
Mientras no salga la incompetente de la Colau
Ya me va bien
Llom
NO !!!!NO,,,,no,,,,,,,,,,,,, A casa !!!!!!!!!!
Ramon
ERC és ben capaç de negar-se a una candidatura d'unitat sobiranista TAMBÉ a Barcelona tot i saber que seria la manera segura de rescatar la capital de Catalunya de grapes sucursalistes. No, no exagero. En són capaços. I tant!
almogaver.cat
Siguem conseqüents senyors.No tinc res personal en contra de la Sra. Neus. Però; com es pot confiar en una senyora que quan ve la crisi, renuncia a les seves responsabilitats? Que passaria amb un bomber que fuig del foc o d'un mosso que fuig de lladres? La cosa mateixa passa en una exresponsable del Govern, que va fugir del seu lloc. I la Sra. Neus; podria ser un perill en moments de crisi, posar gent que dimiteix, com la Sra. Neus d'alcaldessa. Va tenir el seu moment i ens va fallar.

envia el comentari