Neix Politeia, una associació de policies a Catalunya "units per la Constitució"

El vicepresident de l’organització havia estat portaveu de Seguretat de Societat Civil Catalana
Membres de la directiva de Politeia
Membres de la directiva de Politeia | Politeia

 

Nova organització policial nascuda a Catalunya. Se’n diu Politeia contribueix al grup d’organitzacions que simpatitzen o directament militen a l’unionisme. La seva divisa és concloent: “La Constitución nos une”. Una nova entitat que la impulsen membres de les policies locals, Guàrdies Urbanes, Mossos, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia i Policia Portuària.

 

Polietia fa ben poc que ha començat la seva activitat. Segons el seu manifest fundacional, Politeia neix arran de la “voluntat de reforçar els llaços entre persones que formen part dels diferents cossos de seguretat que desenvolupen la seva tasca diària a Catalunya”

 

 

La militància de la nova organització és ben clara. Així expressen el seu sentiment d’unitat corporativa: “Amb el respecte a les pròpies idees, però sota la força d'un sentiment conjunt de respecte a la Norma Suprema que reforça els nostres llaços de convivència, la Constitució Espanyola i el respecte a la Normativa vigent”.

 

D’aquesta manera l’organització policíaca “anima a totes les dones i homes, policies a Catalunya, a reforçar aquest sentiment, unint-se a Politeia per desenvolupar i col·laborar en totes les activitats que facin possible reforçar els llaços que ja existeixen entre molts policies”

 

 

L’entitat compta amb el suport de la Unión Monárquica de España o l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes. La idea de Politeia és restablir els llaços de les policies espanyoles amb els Mossos que segons el seu parer s’han trencat arran dels fets d’Octubre i Setembre de l’any passat. Fins i tot, consideren que els Mossos han pogut esdevenir una policia política. Una dada és clau. El vicepresident de Politeia, Javier Balañá, que havia estat responsable de la Sectorial de Seguretat de Societat Civil Catalana. 

 

Logo de Politeia
Logo de Politeia | Politeia

 

 

 Comentaris
se siente !!
Claravalls ! La republica no existe !!!
Miquel
Lo mejorcito de cada casa.
mira que bé.
una nova fornada de f.d.p.s
“Amb el respecte a les pròpies idees, però sota la força d'un sentiment conjunt de respecte a la Norma Suprema que reforça els nostres llaços de convivència, la Constitució Espanyola i el respecte a la Normativa vigent”.
!! Tot el meu soport !!!
UNA BANDA ARMADA MÉS
Estem ben arreglats ! A veure si a algú encara li passarà pel cap fabricar algun producte similar al GAL , o ja està en marxa potser ? No podem estar més en aquest país ple de llleganyes , ronya i podridura .MARXEM JA !!
remigio III
Ara ja sense, dissimulo. Els mercenaris de borbònia amenaçant idees polítiques. Clar que si els jutges han actuat així: Per què ells no poden ser iguals? Usen la seua transacció del 78 com a arma de destrucció de l'oponent polític i l'usen com a protecció de les seues agressions a la democràcia. I to pagat amb els nostres impostos i extorsions. Es fan d'estimar pistola en mà.
Sergi
Els mateixos que demanen la despolitització de la poli....................Potser busquen feina i càrrec al país veí.
fu man txu
Han trobat el nom perfecte per a aquesta gent: PATULEIA. No saben ni com escriure el seu nom.
fu man txu
Es perfecte, ells que vagin fent el recompte de tota aquesta tropa aixi quan arribara el moment ho tindrem mes facil. hehehehehehehe
La constitució franquista borbònica ,doncs tindran que cambiar de mentalitat si volen continuar treballant a casa nostre
joan
una nova merda afegida a SCC VOX C's PPodrits i Sociolistos
Jordi Esmit
Aquí és on el tal Buch hauria de deixar de fer el ruc i , un cop identificats , enviar-los al país veí , amb els de “ a por ellos “ estaran en la seva salsa . Pagar-los la nòmina a aquesta xusma és tenir collons , eh !!
josep el rebel
Els falta dir : units per la constitució neofranquista.
Un català
Les pomes podrides s'ajunten... Algun ésser maligne els/les crea i el vent els/les amuntega. Fàstic d'escanya! Fotem el camp ja! La democràcia escanyola no existe, IDIOTA!
xiuxiuejar
La GC i el CNP menteixen en els seus informes per encausar als pressos polítics i als exiliats amb el beneplàcit dels jutjes i el gobierno de espanya . TODO POR LA PATRIA , fins i tot fora de la legalitat i la constitució . Policia corrupte en les més altes instàncies . La constitució dictada per FATXES I FRANQUISTES . Catalunya será independent si els catalans aixis ho desitgen ...
Jajajaajaajaj
Jajajaajajaj mare de Deu, només falta Arevalo y almodovar
Groc
UNIO DE POLICIES FAXISTES ARA JUNTOS I REVUELTOS PODRIAN ANAR TOTS DE GRISOS
la frase de l'any !!!
....que republica ni que collons... la republica no existeix !!!
el verdugo del Cid
No em feu cap por, fantasmes! Perquè d'això es tracte, oi noiets? Ben aviat es publicarà la DUI al DOGC i aleshores ja veurem qui necessita antidiarreics, trepa de covards!
això està bé
Així sabrem qui hi ha en aquesta associació.
la constitucion nos une
Si, a hòsties. I el honor és vuestra divisa no? podeu fundar la casa del policia español en cataluña, amb un bar on facis corrides de toros i et puguis torrar amb vino español. Amb aquesta associació l'únic que feu és demostrar que Catalunya és una colònia.
Lleida
També s'han apuntat els que van xocar a les Borges blanques?
In inde independensiaaaa
norma suprema la constitucion¿ que te has fumao? Fatxa ! cosmopaleta !!!!
Bernat
Rieu,rieu...però ells fan feina i nosaltres cacona!...Quina escatología de polítics independentistes que tenim que ni tan sols saben desobeir!
fideli
la Piolina Constitución Española: Movimiento Nacional amb corona
Narcís ( Catalunya només cerca ser allò què és .. o per ventura fora deixarien de ser el que són àdhuc aconseguint ser més pròspers ? ) ( sense comentaris .. o són d'una ignorància crassa o el que és obvi . . ! )
Ras i curt : 1. com pot ser possible parlar de constitució quan qui no la compleix gens ni mica ni poc ni gaire és país veí botxí ? i 2. com pot ser possible parlin i actuïn així quan àdhuc el més curt de gambals sap de la malvolença que tenen a tot allò català ? PD : vagin-se a viure allà i .. exerceixin de catalans si tenen pebrots !
Ona
Poli Toia
Rui costa
Vale, vale, pero con jose rosinyol de tesorero, que sino después los números no cuadran.
Som una puta colònia
Em venen ganes de vomitar els menjars de Nadal.
Juan Hospitalet
La Constitución les une pero solo de 9 a 5 y en horario de oficina, si tienen que dormir en un barco o comer croquetas para Navidad ya no les une tanto.
Llummm
Lo mejor de cada huerta ::::::.:.:: ????????????????????????????
Casse-toi, pauvre Con!
Encore de la merde espagnole qui se met ensemble !
Martí
D'això se'n diu polititza la Policia
G.U.
Un buen ejemplo de que todo puede ir a peor. Sigue la sudamericación de los Cuerpos y Fuerza de Seguridad del Estado: No existe la cadena de mando, la policía y el ejerccito están al servicio de los diferentes partidos, poderes económicos y hasta mafias locales y el narcotráfico. Aquí se les quiere utilizar como fuerza de choque y represión civil. Hace tiempo que se está permitiendo la utilización de sus símbolos por grupos civiles de determinados signos político y crear eanimalversión y reacció
G.U.
No me extenderé más: este proceso tóxico se organizó en la última etapa del franquismo y todos conocemos las trájicas consecuencias, Y lo difícil que ha sido limpiar la imágen y hacer una policía profesional. Un grave error y una distorsión que en Cataluña pagarán toddos los funcionarios: nunca sirvio para nadie, salvo algún aprovechado
On?
Colla de tarats!
que torni terra lliure
Remigio
Desde las asociaciones "Rey de Bastos" y "Piolines por el maltrato indepe", nos unimos con entusiasmo a la nueva associación.
Se siente 2!!
Para no ser una republica os estais empleando a fondo....Estos son los españoles acomplejados que les supura. Os estamos jodien... pero bien.
politeia= gestapo el renaixement de la gestapo aquesta vegada espanyola fora escombreria espanyola d catalunya
CNP/x
No equivoquen el análisis: futuros grupos de delincuentes infliltrados en la policía como la manada de Jusapol. Al tiempo !
EL FAKE MÉS SURREALISTA
Els grups dels grups i partits més fatxes i reaccionaris es fan dir constitucionalistes quan NO VOLEN LA CONSTITUCIÓ ACTUAL sinó una CONCRECIÓ AUTORITÁRIA I RESTRICTIVA DE DRETS força diferent dels text original,
xup
que son els encarragats dels serveis de WC? perque d,altre feina no en saben fer
Tal com raja
Sr. Buch, no té res a dir?
fidel
Els policies feixistes, amb indiferència del cos policial, s'uneixen per vulnerar Drets Humans bàsics. Ara a Catalunya i després on faci falta. Sí, ell ho justifiquen per la defensa de la Constitució, però no és així. La seva Constitució se l'han saltat moltes vegades però als feixistes no els passa res. Tenen la connivencia del poder executiu i judicial espanyol, poders corruptes amarats de franquistes am careta de xai. A iguals que molts d'aquests policies, darrera la màscara hi ha un llop.
Pere
Tots ben units formant un grup armat per puguer actua en total impunitat. A partir d'ara tindrem d'anar molt en compte els catalans
Pepet de Vallmmanya
Fatxes! Mil associacions comportes totes elles per una dotzena de feixistes i llepaculs , que no tenen on caure morts ...
ernini
Cada vegada ens acostem més al model Stalinista. És fastigós veure com tothom s'aprofita del moment per fer-se un lloc i poder fer l'agost. El més trist és qué ningú és capaç de tenir una visió més ample de la situació. Una colla de pallassos armats i pagats amb doners públics.

envia el comentari