El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Neix la coordinadora d’Assemblees de joves per la Unitat Popular
  • CA

Assemblees de joves per la Unitat Popular és el nou espai de coordinació que assemblees i col·lectius de joves independentistes i d’esquerres dels Països Catalans, que neix amb l’objectiu de millorar i reforçar la tasca que fins ara duien a terme a l’entorn més directe d’Arran, que forma part de la CUP-Crida Constituent.

“Després de comprovar que compartim ideologia i visions polítiques i estratègiques, el passat 28 de desembre de 2015, a la vila insubmisa i republicana de Celrà (Gironès), vàrem celebrar el Congrés Fundacional d’aquest nou espai”, expliquen en un comunicat que signen l’Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà, Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola, Assemblea de Joves Independentistes de Sants, Jovent Mataroní, Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme),L’Espurna- Assemblea de Joves Independentistes de Badalona i Som Joves – Alt Empordà. El repte, assenyalen, és “aportar el nostre granet de sorra en la lluita per la República Catalana independent”.

En aquest sentit, l’espai de coordinació esdevindrà un espai de formació, de suport mutu i de debat ideològic, estratègic i polític, i alhora, “contribuir en la lluita del poble català per al seu alliberament nacional i social”. Pel que fa a la CUP, el comunicat indica que “considerem la CUP i altres organitzacions municipals germanes com els nostres referents, creiem que són l’eina a reforçar per construir i eixamplar la Unitat Popular”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa