Natàlia Beltran: "Els polítics ja han après que el poble està per sobre de tot"

De professió, florista; no pertany a cap partit polític ni a cap de les entitats que convoquen, però ha participat activament en l'organització de cinc dels busos que surten aquest dimecres cap a la capital de Bèlgica
Natà lia Beltran
Natàlia Beltran | E.V

El pavelló municipal Girona-Fontajau és el punt de trobada i sortida de cinc dels autobusos que viatgen a Brussel·les. En total, s'emporten unes 280 persones que venen d’arreu de Catalunya: hi ha gent de Girona i de Santa Coloma de Farners i Lloret de Mar, però també de Sabadell, de Barcelona, de Figueres, entre d’altres. “La gent es mou i ho fa perquè creu en el que anem a defensar”, explica a El Món Natàlia Beltran.

 

La Natàlia és una florista de Lloret de Mar. No pertany a cap partit polític, ni forma part de cap de les entitats organitzadores de la manifestació. Tot i així, ha estat una de les principals responsables de l’organització d’aquest viatge. Un altre exemple de la implicació popular en la "lluita contra la situació d'injustícia que viu actualment Catalunya", segons les seves pròpies paraules. La florista ho té clar: "amb tot el que estem vivint, els polítics han après que el poble està per sobre de tot"


 

L'origen de la seva implicació està a Barcelona, en la manifestació que va omplir el carrer Marina en contra dels presos polítics i els exiliats. "Després d'escoltar els fills i la familia dels polítics empresonats o a l'exili, vaig sortir molt tocada. En aquell moment vaig rebre un missatge que em preguntava si volia anar a Brussel·les i vaig decidir que hi aniria amb la meva filla". No només això, va comprometre's a donar veus i a compartir la informació a les xarxes socials i en tres dies, havia contribuït a omplir tres autobusos. 

 

Són les 16h de la tarda i els viatgers s'organitzen en files davant la porta del bus que els toca. Comença la desfilada cap a Brussel·les. Pel·lícules, música i conversa a punt, per entretenir la seixantena de persones de cada bus a qui esperen unes 13 hores de viatge.


 
Comentaris
Andreu
Potser caldria una mica més d'investigació per no mentir als lectors, la Natàlia va anar a les llistes de la CUP a les darreres municipals per tant no es pot dir que "no pertany a cap partit" De res !
"Els polítics ja han après que el poble està per sobre de tot"
Fins i tot per sobre del IBEX 35 !!!
Fins i ttot per sobre del IBEX 35 !!
"Els polítics ja han après que el poble està per sobre de tot"
Natalua
Exacte vaig entrar dintre la CUP quan es va formar a Lloret ... vaig estar a unes quantes reunions i vaig ser apoderada igual que ara ho sere per ERC si fa falta... El meu fet es que jo independentista i reafirmada es ara ... mai m' he dedicat a la politica i la veritat que en se poc o menys... he explicat el que em va passar i com va anar no tinc que convencer a ningú i menys mentir. I si s'hauria d'investigar moltes coses.... jo t'asseguro que no tinc res a amagar i TU???
Eva
En resposta a l’Andreu: la notícia diu :no pertany (ara, en l’actualitat). A tu!
Joan
Andreu: ¿es important si la Natalia ha estat o no a un partit politic? L'unica mitja veritat que no diu, es que es de Tossa, no hem de discutir el color del marc, mirem la foto, ha estat impressionant.

envia el comentari