Narcís Serra deixa de presidir el CIDOB després de 12 anys

L'exeurodiputat de CiU Carles Gasòliba relleva l'exministre i exprimer secretari del PSC

L'exministre i exprimer secretari del PSC Narcís Serra ha deixat de presidir la fundació Centre d'Estudis i Documentació Internacionals de Barcelona (CIDOB), cà rrec que ocupava des de feia 12 anys. El patronat integrat per la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el govern central, ha nomenat l'exeurodiputat de CiU Carles Gasòliba com a nou president de la institució. Serra continuarà com a patró del CIDOB.

Gasòliba va ser vicepresident del grup liberal europeu, membre del buró i tresorer d'aquest grup; així com diputat a les Corts Generals des de 1980 al 1987 i senador per Barcelona des d’abril de 2004 fins al gener de 2008.

La renovació del Patronat ha comportat també l’entrada de nous patrons provinents de la societat civil catalana. Salvador Alemany, president d’Abertis; Joaquim Boixareu, conseller delegat d'IRESTAL GROUP i Josep Ribera, fundador i director del CIDOB entre 1973 i 2009, formaran part del patronat a títol personal.

Amb la incorporació d’aquests patrons, el CIDOB assegura que confirma el seu "arrelament a la societat civil catalana" i inicia una nova etapa en la qual vol consolidar el seu lideratge com a "think tank independent i de referència mundial en l’à mbit de les relacions internacionals".

Comentaris

envia el comentari