Nacho Martín Blanco serà el portaveu de Cs al Parlament

El grup adjudica els papers a poques hores d'inaugurar la nova legislatura

El diputat electe de Cs Nacho Martín Blanco serà el nou portaveu de la formació al Parlament. Segons ha publicat aquest divendres el diari ‘Ara’ i ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Blanco ocuparà el càrrec que abans de la campanya electoral havia dut a terme Lorena Roldán, que va deixar el partit a finals de desembre. Fins aleshores, el diputat era el portaveu adjunt al Parlament, paper que a partir de demà divendres, dia de la constitució del Parlament, desenvoluparà Marina Bravo, que és també secretària general de Cs a nivell estatal. Amb un grup parlamentari petit, de sis diputats, encara no està tancat el repartiment de carpetes que assumirà cadascú, que també quedarà determinat per la composició del futur Govern. De moment, però, la previsió és que Anna Grau s’encarregui de les comissions equivalents a cultura i afers socials, Joan Garcia assumeixi empresa, governació i economia, i Matías Alonso sigui el responsable d’interior i exteriors. En qualsevol cas, el president del grup serà Carlos Carrizosa.

Comentaris

  RAMON A 12/03/2021 11:31 am
  Em pensava que tambe fotia el camp cap epanya
  Doctor Strangelove 12/03/2021 9:57 am
  Ens interessa VOX, no aquesta colla d'arreplegats en vies d'extinció! Doc.
  Remei contra l'insomni. 11/03/2021 10:49 pm
  Aquest sí que només té retòrica. És com anar fent voltes als cavallets de fira.
  JordiP 11/03/2021 10:49 pm
  Oh, no, Déu meu! L'atragantant nen Nacho amb galons de portaveu! Si ja era inaguantable, ara no vull ni pensar-ho. Mai m'en havia alegrat tant de no ser diputat. Vomitiu.
  ALF 11/03/2021 8:06 pm
  El nebot del Martin Villa? Tot dit i aclarat
  Àngel Drach 11/03/2021 6:22 pm
  A aquesta xurma ja no els hi queda vida política. I és ben igual perquè no tenen res a dir ni res a fer. Maleït Lerrouxisme!!

Nou comentari