Nacho Corredor fitxa Marta Pascal per a la seva consultora

L'exdirigent del PDeCAT es passa al sector privat

BeBarlet, la consultora que dirigeixen els politòlegs Nacho Corredor i Adrian Jofre ha fitxat, Marta Pascal, l’exlíder del PDeCAT i cap de files del Partit Nacionalista de Catalunya. Segons ha explicat la mateixa consultora en un comunicat, Pascal formarà part de l’Observatori de NousLideratgesbB de l’empresa. Una sectorial de negoci que “analitzarà les tendències dels líders ememergents de l’àmbit empresarial, polític i social.

Segons el director de l’Agència, Adrián Jofre, aquest nou espai tindrà tres seus -Madrid, Barcelona i Nova York- i vol ser un “punt de trobada intergeneracional” pel descobriment de nous lideratges. De Pascal, asseguren que és “valenta” i en destaquen la seva “determinació”. En aquest sentit, la consultora remarca que com a líder del PDeCAT va ser “determinant en la moció de censura que va portar Pedro Sánchez a la Moncloa”. Fins ara Pascal, llicenciada en Polítiques i Història, donava classes com a professora associada a la Universitat Pompeu Fabra.

Corredor, influent analista en diversos mitjans espanyols i catalans, va fundar beBartle que actua en el mercat com un “gabinet d’incidència pública” amb presència a Madrid i Barcelona. Be Bartle es dedica a l’anàlisi del context polític, social i econòmic i desenvolupem estratègies d’aliances, mobilització social i diplomàcia corporativa que contribueixen a la reputació i lideratge dels nostres clients. Aquesta setmana, Corredor ha fet un doble desembarcament a Catalunya. A més de fitxar Pascal, s’ha estrenat com analista al FAQS de TV3, el programa líder de les nits de dissabte. En aquesta ocasió va debatre l’actualitat amb Pilar Rahola, una veterana del programa.


Comentaris

  Roser 07/09/2021 10:58 am
  A aquesta inutil, no li consultaria ni el tarot, i demostra fins a quin punt les consultores son maquines de vendre fum
  Cagliostro 07/09/2021 11:33 am
  La porca fent de trepa, que és l'únic que sap fer.
  mala peça 08/09/2021 8:58 am
  sempre els hi podrà ensenyar com enfonsar un partit polític, com treure menys de 5000 vots en unes eleccions, o com falsejar els teus principis per mantenir el càrrec, com menystenir els anhels d'un poble o criticar el teu cap, i com no ser una vividora de la societat. Ara per primera vegada començarà a treballar, tot i que ja veurem el que dura

Nou comentari