Munté: "El referèndum hauria de ser vinculant i homologable a ulls de la comunitat internacional"

La consellera creu que tothom s'hi sentiria cridat a participar si el resultat després tingués conseqüències
Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. | delCamp.cat

 

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha subratllat que un referèndum com a via per culminar el procés hauria de ser "vinculant i homologable a ulls de la comunitat internacional". Perquè fos factible, a més, ha opinat que caldria que tothom s'hi sentis apel·lat a participar, i per complir aquesta última condició, ha considerat "imprescindible" que tingués conseqüències jurídiques i polítiques. Així s'ha expressat a poques hores del discurs del president de la Generalitat amb motiu de la qüestió de confiança. En preguntar-li sobre les diferències d'opinió en el sí del PDC sobre el referèndum, Munté ha assegurat que el partit gaudeix de "bona salut", però ha reconegut que hi ha "debats a partir de diferents aproximacions a un repte gegantí".

Comentaris
jajaja!!!!
Y con que censo lo hareis???? Listillos!!!!! Los que estarán en las mesas seran voluntarios u obligareis a la gente a estar 12 horas? Si no es acordado con el estado, no es legal. Y lo sabéis. Menos milongas, y proclamad de una vez la dui. Y que empiece de verdad el cachondeo...o no tenéis huevos?
Copio de un blog
"… puestos a jugarnoslo a los chinos, y hablando de incentivos y reparto de riesgos, sería graciosa una contraoferta del Estado en plan, vale, si ganáis independencia, y si perdeís, chapamos la autonomía y recentralizamos a saco".
Cataladesang
Calla ruc!
Si Catalunya no forma part de la UE, Espanya se'n va a la merda i es perden amb nosaltres un pais contribuent net, i en canvi es queden amb un pais com Grecia. Si aquesta és la preferència eurropea, vol dir que la UE és part interessada en deixar diners a crèdit amb els interessos corresponents, com a negoci dels poderosos.

envia el comentari