Munté defensa la llista unitària

La candidat del PDeCAT demana a l'independentisme "parlar abans" de les eleccions municipals
La candidata a les primà ries del PDeCAT a Barcelona, Neus Munté
La candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté| ACN

La candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha defensat aquest dimecres tirar endavant una llista unitària de l'independentisme per tal de combatre "l'amenaça real" que veu en el "populisme" de l'equip de govern d'Ada Colau i en "l'unionisme recalcitrant" de Cs. En intervenir al dinar cambra, Munté ha demanat "parlar abans" de les eleccions municipals per tal que "no torni a passar el mateix" i perquè creu que "el moment polític requereix de la suma". "Hem de fer possible aquesta llista", ha reiterat. I de fet ha garantit a la resta d'actors independentistes que insistirà en aquest sentit, i ho farà perquè posa "sobre la taula una amenaça real". "És que pot passar perfectament perquè ja ens ha passat", ha resolt Munté. A més, creu que s'ha de "tirar endavant sense necessitat que ningú ajudi" l'independentisme a fer el pas, ha afirmat en referència a una possible candidatura amb Manuel Valls al capdavant.

Comentaris
Carles Viñals Casado
Jo també la defenso i la defensaría si la proposéssin ERC o la CUP. Qui no la vulgui, a les municipals i/o al Parlament, és que juga a favor del contrari, malgrat vulgui justificar-ho amb un milió de paraules. El partidisme és ara mateix el nostre primer enemic i, si no som capaços de superar-lo, és que no ens mereixem res i, menys que res, la llibertat.
SOY DEL PRAT
TOTALMENTE DE ACUERDO, SUMAROS A LA LISTA UNITARIA DE GRAUPERE Y SEGURO QUE ARRASAREIS. ATENCIÓN PDCAT, ERC Y CUP, SI VAIS POR SEPARADO, NO HACE FALTA DECIR QUE SERÁ VUESTRO FRACASO !! AHORA ES EL MOMENTO DE LA UNIDAD DEL INDEPENDENTISMO QUE ES LO QUE ELPUEBLO CLAMA PARA QUE BARCELONA PUEDA SER LA CAPITAL DE LA NUEVA REPÚBLICA CATALANA CUANDO SE ACTIVE LA DECLARACIÓN DE INDEPENDENCIA !! SALUD, UNIDAD Y REPÚBLICA !!
unitat Si Munte No
Aquesta senyora va mentir varis cops a més d'oposar-se al referèndum, fou destituida pel MHPuigdemont com la resta del sector espanyolista convergent, si us plau fem net
la sra. Munté no té cap credebilitat, ni vol cap responsabilitat
era part del govern i els últims temps, abans del 1-O, en va sortir...quan ja sabia que votaríem...aquesta sra. no em mereix cap confiança...FORA ELS POLÍTICS AUTONOMISTES...Barcelona ha de ser la capítal de la república.
Al contrari: LA LLISTA UNITÀRIA ÉS IMPRESCINDIBLE
Però no de la ma de qui va fer l'impossible perquè anèssim separats pel 21-D. Graupera va fer campanya arreu contra la llista unitària, fent que Naziudadanos es creixés. NO LI PERDONARÉ MAI. És un frau.
JordiP
Munté defensa la llista unitària. Jo, també.
Born in the Cat
Llista unitària JA, i SEMPRE!!!
División de opiniones respecto a la lista unitaria
Si la Sra Munte, o el Sr Graupera o cualquier otro de nuestros políticos quieren tomarme el pelo, ya sea juntos o por separado, deberán esforzarse un poco más de lo que lo han hecho hasta ahora. Debe de ser una de las pocas ventajas de hacerse viejo, imagino.
Ramon
ERC també desitja la unitat. Però amb les esquerres sucursalistea.

envia el comentari