El Mundo assenyala amb fotos els mestres de Sant Andreu de la Barca

Titulat "Els nou mestres catalans de la infàmia", el reportatge explica qui són i dóna detalls de la seva vida
El vaixell que va acollir agents de la policia i la Guàrdia Civil
El vaixell que va acollir agents de la policia i la Guàrdia Civil | Jordi Borràs

La premsa madrilenya continua la seva campanya d'assenyalaments a Catalunya. Aquesta vegada, ha estat a través d'un reportatge al diari El Mundo, en què apareixen les fotografies i detalls de la vida dels 9 mestres de l'escola de Sant Andreu de la Barca que han estat denunciats per la Fiscalia per "humiliar", segons afirma, alumnes fills de guàrdies civils. Els professors de l'IES Palau de Sant Andreu de la Barca van declarar per, suposadament, violentar alguns fills d'agents, quan es van realitzar debats a la classe sobre els fets que acabaven d'ocórrer. Segons van denunciar algunes famílies, en aquests es van escoltar comentaris despectius contra la policia arran de les càrregues de l'1 d'octubre, motiu pel qual 18 famílies van dirigir-se a l'ajuntament de la localitat per mostrar el seu malestar. 


 

El reportatge, que ha rebut dures crítiques a les xarxes socials, però també el suport de líders de Cs i del PP, recull el testimoni de suposats alumnes, que en cap cas no s'identiquen, com també de pares, i fa fitxes de cadascun dels 9 professors, relatant, al minut, com va anar la jornada del 2 d'octubre. Assegura que els alumnes tenien por de la repressió dels mestres i que se sentien humilats, i sosté en tot moment que els alumnes viuen en un estat d'ansietat i por permanent. 
Comentaris
Karlus
Com sempre el Mundo, feixista fins a la medula ,publica un article indigne
Victor
Això és feixisme pur. Els posaran una creu a la porta ara ? L'Estat espanyol no s'aguanta.
J.M.
Sou uns miserables!!!
freedom
Resulta ser que aquests 9 mestres eren nous a l'Institut i que no coneixien als alumnes i que durant tots els altres cursos mai havien sabut que eren fills de guardies civils, quan sempre aquests professors havien actuat com a verdades professionals ara và "El Mundo", una desfeta periodistica i els assenyala com a promotors d'un delicta d'odi, clar com que no els havien tingut abans d'alumnes. A cagar les mentides d'aquesta escòria periodistica.
Que Sant Andreu els ilumini
A qui han detenir or aquests alumnes, és als seus pares , que són còmplices (pel que és veu) dels gc i pn que es va dedicar aestomacar la gent que NOMÉS VOLIA VOTAR. Quina colla de fatxes que hem d'aguantar a casa nostra !!
¿Qué son estos maestros?.
Unos verdaderos miserables; por dignidad deberían dejar la docencia.
K3
Els propagandistes del Mundo tenen nom i cognomos, i un domicili, i uns habits.
Núria
Quan més hem d'aguantar abans d'aturar indefinidament el païs ostia?
haurem d'avisar els quioquers que tenen dos dies per deixar de vendre aquesta merda de diari
o els hi cremarem el negoci
I el Barca qué ?otra ves campió de la lliga española ¿no?
Tu si que ets un miserable i molt tonto si et creu totes las mentides que conta un diari ultra conservador de merda .però hi ha se sap digues -me qui periodicucho llegeixes i et diré de que Partit politc coixejes
El nuevo periodismo español
Periodismo terrorista marcando objetivos, igualitos que ETA
Piti
Aqui se ven las miserias de un pais su prensa y televisiones , comportanse como escoria , sin escrupulos ni dignidad ni verg?enza
Xani
Suposo que això que ha fet aquest diari és denunciable. I també ho ha fet el Rivera. També és denunciable. Doncs a denunciar. Els catalans hem d'omplir els jutjats amb denuncies per delicte d'odi. Com fan ells. Deixem de ser tant pàmfils i defensem-nos d'una vegada!!!
Català a Mallorca
Jo ara tornaria a reunir a tots els alumnes del centre i els hi tornaria a passar les imatges de l,1-O, dimplement els hi demanaria que en pensen i prou, na cal dir res més, ells solets ja faran treure les vergonyes als pitbulls que van estomacar a iaies que votaven...+ D 1000 ferits parlen x ells mateixos, no cal ni esforçar-se x explicar res, això no és el que se suposa que fa un policia, més clar aigua
Sílvia
Són les pròpies famílies d'aquests alumnes les que els estan creant l'ansietat. Són els pares i el seu entorn els que amb la seva actuació absolutament antidemocràtica, catalanòfoba i inquisidora està destrossant la vida d'aquesta canalla. Són ells amb la seva obra i el seu odi els que estan posant la por al cos dels seus propis fills. Allunem-nos de tota aquesta xusma ja. Endavant República!!!!
francesc de snts
son uns miserables aquest del diari com mes volen embrutar mes separats estem.
Clar, els feixistes son els del mundo.
Els feixistes son els independentistes que han volgut rompre la convivencia fent trampes amb les lleis. Com ara unaltre vegada. Els feixistes son uns profesors que van voler avergonyir alguns dels seus alumnes perque no els va agradar lo que els seus pares van fer (tot i que obeian ordres de un jutge) Els feixistes son sempre els altres. Sempre, sempre, sempres els feixistes son els que no pensesn com vusaltres. Puta pena foteu, Au, a fer vorera.

envia el comentari