Els Mossos unionistes protestaran contra la immersió

UMC s’adhereix a la plataforma Hablamos Español
El president de la UMC , Ángel Gómez, en un acte aquest cap de setmana
El president de la UMC , Ángel Gómez, en un acte aquest cap de setmana | UMC

 

Nova convocatòria d’una manifestació unionista a Barcelona. Aquest cop, per part de la Plataforma Hablamos Español, una entitat que combat la immersió lingüística a Catalunya. La nova convocatòria és el proper 16 de setembre i aquesta vegada compta amb una nova entitat que els hi fa costat, la Unió de Mossos per la Constitució. 

 

Així, aquesta organització de mossos unionistes es manifestarà des de la Plaça Universitat fins a la de Sant Jaume de Barcelona amb el lema “Contra la imposició lingüística i l’adoctrinament: llibertat”. La UMC compartirà cartell amb Convivència Cívica Catalana, la Coordinadora Tabàrnia, Somatemps o Espanya i Catalans. 

L'aposta de la UMC
L'aposta de la UMC | UMC

 Comentaris
que marxin a la seva p espanya adoctrinadora aquests ex gc i policia armada a catalunya el catala el que no s adapti que marxi a matrix profund
Clar
O sigui que tenim franquistes (feixistes castellans) dins dels Mossos
Pepon
Són agents de la policia nacional i guardia civil que es van passar als mossos.
putos arreplegat de merda
foteu el camp de catalunya o us expulsarem a garrotades. no volem mossos traidors revinguts de la gc i cpn. terroristes españols
Obrir la gàbia
Cal obrir la gàbia perquè marxin els corbs. Ara que estan equiparats que marixn a la seva patria querida. Com a funcionaris de la Generalitat no fan jurament de fidelitat a Catalunya? Doncs , si han jurat càrrec al carrer.
Anònim
Quina vergonya
pm
Acceptar dins del cos tothom que passi les proves, però si es neguen a parlar el català, que els enviïn a la policia nacional o al carrer directament.
Pep
A Ñ no tindreu problema amb l'idioma….marxeu i no toqueu mes els collons
Infiltració
Son 4 gats mal comptats, perquè el hi doneu tanta difusió. Tortosa.
qualsevol
Aneu-vos'en a Españistan i emporteu-vos al Buch d'una puta vegada.
JFK
Que fotin el camp a la PN o la GC. Allà podran parlar el castellà tant com vulguin.
XUP
aprofiteu per enviarlos a missions perilloses, netejar lavabos
botiflers
Apa, aneu a la Guàrdia Civil
fideli
Mosso, unionista? ... ' a la puta calle', així, en xarnego...
MiqCar
Ignrantes, no ni el nombre de vuestra lengua. Se llama CASTELLANO. Lo dice incluso la propia Constituci Artículo 3.1. El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el derecho a usarla. 2. Las demás lenguas españolas serán también oficiales en las respectivas Comunidades Autónomas de acuerdo con sus Estatutos. 3. La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respet
Tal com raja
Proposo fer un 'Tortella' (Tortosa + Alella).
OKmolt bé , nano
Aquests no saben ni el que és un diccionari. Però això és legal en un sindicat de policia? Si no saben català, no compleixen amb els requisits constitucionals, segons aquest article de la CE i Estatut Catalunya
Doncs
Una llista i quan es pugui, al carrer
Si no volen jurar total compromis amb els valors fundacionals dels mossos han de marxar a unes altres forçes armades.
expedientats i a fora. La gent ha de poguer comunicar se amb la seva policía amb la llengua de la terra a la que viuen. A veure si haurem de sr forasters a casa nostra. A mi no se m’acudiria mai demanar li a una persona castellana que em parles català fora de Catalunya.
Inde
Hay que depurar el cuerpo
EldeGràcia
Gràcies Montilla, per haver deixat entrar aquesta xurma a la policia catalana.
Sorayo
Aquests funcionaris es van equivocar de cos, havien d'anar a GC o PN... pero aquest va ser un error de deixar-los entrar venint ja d'aquests cosos quan es va facilitar la 'integracio' ...
Raf
No puc entendre perquè els feixistes espanyols s'entesten en ser tan rucs i monolingües. Els catalans som bilingües mínim, ens agraden els idiomes.
Elisa
Imposició lingüistica? Haurien s'estar contents de tenir la oportunitat de ampliar el seu curriculum i aprendre el idioma d'on viuent, però no son intel.ligents, ni agraits, només son uns mercenaris..
La Gran Cagada
Com podem ser tant BURRUS d'haver donat pistola, gorra, sou i feina fixa a gent que ens va a la contra? ....
Joan
Espero siguin sancionats per anar contra l'estatut i la seva pròpia constitución, perquè "la justicia es la misma para todos" no?
rd350
la foto es a la plaça de les nacions de Ginebra, que collons hi van anar a fer ??? Pel que es veu al mosso pallasso no se l ´escoltava ningú
Jose
Exguardies and company Desarrriagados seria el titol de la pelicula ,que les den! Go home!
Siempre se pueden marchar a a la PN o GC si tan marginados se sienten no?
Ignorantes, mejor bilingüe que monobilingüe no? Eso lo enriquece a uno catetos!
Baldiri
Conseller Buch, quan començarà a obrir expedients disciplinaris?
Ricard
Són uns hipòcrites, van de demòcrates i es fan la víctima quan un castellanoparlant a Catalunya no té cap problema per desenvolupar-se, i menys ara que es garanteix l'aprenentatge d'ambdues llengües. Molts simulen no enyorar al Paquito, que aquest sí que va tractar el català com una llengua de 3ª divisió, prohibint-lo a les escoles i les institucions. Són uns feixistes disfressats de víctimes. Que frustrant ha de ser comprobar que són 4 frikies quan en munten una
Estiu
Si tanto añoran a sus hermanos de sangre los picolos y maderos de españistan, que empiecen por bajarse el salario y equipararse para hacer piña. Ah no, eso no putos mercenarios.
Josep M.
Fan tots part del mateix magma incendiari que intenta arrasar i deixar cremat tot allò que té a veure amb la Catalunya que no combrega amb la "una, grande y libre". I la llengua que tots hem de saber és el CASTELLA. I que tenim el DRET de parlar (no 'obligació). Les altres llengües de l'Estat també son espanyoles. Aixó diu la Constitució. A part de tot el demés també son ignorants.
fran bcn
Tinc a impressió i no només jo personalment, que els cossos de Mossos i policies municipals d arreu CAT està ple de quillos, els quals parlen català, sembla com una "obligació"no pas que els surti de dins.....Tinc 63 anys, la meva educació a l'escola i a la Universitat va ser 100 % en castellà, el parlo correctament i no renego de res. No entenc a aquesta gent.....
Xavi
De veritat hi ha Mossos que vaginitis contra el Català i que ti guión aquests companys de manifestación. Costa de creure, sería interesant quans son dins del cos.
Xavi
Vàren entrar als Moros per la pasta i la equipacio nova, si volen fer de P.n. o de g.c. Que els posin unas multes per no parlar Català, per cops de porra extres, etc. etc. Pot ser ho pensin millor.
LSO
Los Mossos si que merecen una buena desinfección, pero con el Buch estamos apañados, no hace nada de nada, que lo cambien.
Remigio II
A cagar a su casa.Pandilla de garrulos enchufados por Montilla .

envia el comentari