Els Mossos unionistes avalen la retirada de llaços grocs

La Unió de Mossos per la Constitució assegura que s’aixequen actes per penjar-ne i “misteriosament no acaben en sanció”
Una imatge amb el llaç groc, membres del Govern, Mossos i Bombers
Una imatge amb el llaç groc, membres del Govern, Mossos i Bombers | ACN

 

Aquest dissabte, els Mossos van identificar catorze individus que es dedicavena arrencar llaços grocs  amb tècnica paramilitar. Un operatiu que no convenç a tots els efectius del cos que l’han criticat obertament. Concretament, una organització interna de la policia catalana de caràcter unionista, la Unió de Mossos per la Constitució, que no només critica l’operatiu contra els que retiren els llaços sinó que avalen que ho facin.

 

A través d’un comunicat, la UMC assegura que “la retirada de cartelleria, llaços, banderes o qualsevol altra simbologia d'una determinada opció ideològica, col·locades en zones comuns sense la seva autorització, està emparada per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 5 de Juliol sobre l'objectivitat i neutralitat dels edificis i espais públics per part de les administracions locals”. 

 

 

Amb aquesta premissa, la UMC avisa que “no s'oposa a que qualsevol ciutadà lliurement decideixi retirar l'esmentada simbologia, ja que aquesta actuació no suposa cap infracció, sempre que no es faci malbé el mobiliari urbà, s'embruti la via pública o es cometi qualsevol altre il·lícit administratiu o penal diferent”.

 

En aquest sentit, la UMC “exigeix a les administracions competents que facin efectiu el compliment de les sentències judicials”.  I afegeix que “la policia, com a garant del compliment de la llei, perd autoritat davant el ciutadà si l'administració és la primera que no compleix amb el deure exigit”.

 

Per altra banda, des de l’associació policial unionista “asseguren” que els Mossos “han aixecat centenars d’actes, que misteriosament no es traduexien en sancions”. 

El comunicat de l'UMC
El comunicat de l'UMC | UMC

 Comentaris
Feixistes malalts d'odi
Si ells, els feixistes, poden treure allò que no els agrada, nosaltres també tenim el mateix dret, traiem tot allò que no ens agrada a nosaltres.
ganxó
A qui li correspongui, cal triar el persona. Les pomes podrides acaben malmenant el cistell, és curios per no passa mai el revés ,que una bona poma torni bones a les altres
Es lo normal, en los países democráticos, limpiar de mierda los espacios públicos es un acto de buena ciudadanía.
En la republiqueta de IKEA, gobernada por racistas, étnicistas y xenófobos excluyentes, lo normal es fomentar el movimiento nazi y criminalizar a quien lo combate; resumiendo son PURA MIERDA; pero por suerte para la higiene democrática, es que los citados Estados democráticos y sus medios informativos, ya conocen a estos mierdas.
Pedro
Habrá que empezar a depurar el cuerpo.
uffff....aixo es complica !!!
Els Mossos: com la Stasi , no anem bé !
Poema para Penelope
Pongo el lazo, lo quitó, lo repongo, lo requito y así hasta el infinito.
On?
Que marxin a fer de bòfia a Castella aquests botiflers. Però clar els agrada més el sou que es paga a casa nostre, que no pas el del tercer món que paguen als polis a les terres castellanes. De les primeres coses que hauríem de fer, en cas de voler realment la república catalana, és fer fora a tots els botiflers de la policia, y retornar-los a Castella, i si no volen, llençar-los al mar.
Català a Mallorca
Aquests s,han equivocat d,uniforme.....a jurar la estanquera i desfilant Ebre enllà traïdors!!!!!
Albert
Per aixo tanta pressa a fer govern,colla de parasits,nomes voliau govern per enxufar tota la familia i coneguts que no serveixen per res a la mamella,que espera el convergent buch a expulsar aquesta xusma o ficals a fer feina administrativa,si passa alguna desgracia el govern de pallassos que tenim en sira responsable
crack
depuracio d'unionistes al cos, ja ! passa per agafar picoletos y grisos
Qualsevol nit...
...trobaran mossos encaputxats traient llaços. Depuració !!!
XX
Aquest son els que estàn d'acord amb la costitució dictada per els militars franquistes i la llei d'amnistia que va deixar tots els criminals lliures. No estàn massa orientats aquests paios
Flama
Desde quan els mossos decideixen el que volen fer. Han de cumplialr les ordres dels seus superios i sino fora
Almogaver
L'enemic és dins de casa...veig que no parlen de les agressions fetes per els feixistes...deuen estar d'acord també amb elles...
Àngel Drach
No acaben en sanció? Per què hi haurien d'acabar, en sanció? En canvi a ells els hi podrien obrir un expedient. Més aviat que no pas tard s'haurà de fer!!.
Josep
Expulsió immediata del cos !!
Ona
És evident que es dirigeixen als espanyols ja que ho fan en castellà. Per tant, ni cas.
Pere2
Fora mossos unionistes de Catalunya.
Curiositat
Dels mossos per la Constitució, quin percentatge provenen de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional.
fideli
a veure , aquests Mossos capullos falangistes, a la puta calle!
Mariona
Això passa per no haver depurat el cos. Tenim l'enemic a casa.
¿Cumplir resoluciones judiciales? Que idea tan extraña !
FORA DE CASA NOSTRA !!
Mossos o moZos ? Si voleu treure merda dels carrers comenceu a marxar vosaltres i en porteu-vos els de Vox , scc, siudadaÑos , PP , PSOE ,..... Masses infiltrats al cos , hi ha molta xusma de pn i gc disfressada .
Pere joan barceló
Tot ve de quan la Montserrat Tura va omplir el cos dels mossos amb policies i guàrdies civils.
Deberíamos colgar cadenas de oro
Las bolsas de basura no reflejan adecuadamente la grandeza de nuestra amada República.
Norman Bates
I que en pensen d'això el guardia civils i el grisos independentistes? Ah, no n'hi han? Doncs així que hi foten mossos fatxes dints de la nostra policia?
Buch debería agarrar con sus propias manos a todos los mossos traidores y botiflers y meterlos en la misma celda que a Jordi Sànchez, para que les de la matraca a base de bien.
Rafel
Aquets son el Guardia Civils i Policia nacional que la exconsellera Montserrat Turá (PSC) va permetre el seu ingres al cos dels Mossos (Varen diluir la policía catalana de la mateixa manera que volen diluir la societat catalana....amb mes espñoles afincats a Catalunya i amb el emigrants que entren per Andalusia i TOTS fan cap aquí) I els catalans amb el lliri a la má
Joan de Sant Andreu
Però que fan aquests dins del Cos de Mossos d Esquadre. Cal una doble depuració. A aquests troians cal treure ls enviar-los amb els seus, ja. Però qui els va seleccionar? Cal una investigació i fer fora aquests ineptes, també? Tant uns com els altres, embruten el nom.
"Però clar els agrada més el sou que es paga a casa nostre"
Informate bien antes de hablar. El sueldo de los Mossos sale de los Presupuestos Generales del Estado, al igual que el de la Ertzainza. Si quieres macarras a los que dar órdenes , tendrás que hacer un casting entre porteros de discoteca. Y pagarlos de tu bolsillo, me temo.
No vingueu amb tonteries
La feina dels mossos rs perseguir delincuents i corruptes si convé, no arrencar llaçets
A catalá a Mallorca
Per al teu coneixement Catalunya no s'acaba al Ebre, sinó al riu Sénia...soc de la comarca del Montsiá i com a minim tant catalá com tú ( segurament més)
Jordi Estelada
Sr buch espavil, de moment té un suspens
Ojo, UMC miente!
La asociación paramilitar UMC miente cuando indica que quitar lazos amarillos de la via publica no supone infracción. Al igual que Cs, esta Unión de Maleantes Constipados UMC, estan induciendo un delito, que es retirar objetos de la via publica o espacios privados sin autorización. Presuponer que un lazo en el mobiliario publico o privado constituye un delito, corresponde a la justicia (la de ellos, claro está). Ello significa que para que ese lazo sea ilegal, lo debe decidir un juez.
Pppista
A veure si parleu d’una vegada en català. Sou els bocamolls
Carles
Qualsevol mosso que hagi sigut guardia civil o policia nacional, te que anar al carrer. Es policia espanyola, no catalana
Elvireta
Potser va començant a ser hora de fer neteja..... Qui paga als mossos? Doncs això, si no estan contents i no volen defensar el poble català a fer tasques de neteja a les comissaries, i si no els agrada " anxa és Castilla".
Juan
A partir de ahora podemos arrancar todos los letreros, pancartas y siglas de C,s y PP porque nos molestan a la vista? Sí hablamos de cosas ilegales, no hay nada más ilegal que la panda de fascistas y ladrones de C,s y PP . Y estos "Mossos" están capacitados para llevar armas?
Pau
Depuració, ja! No volem cap mosso no independentista. Els Mossos estan al servei dels catalans, no dels unionistes.
666
Grunyiu, fatxes ! Vosaltres sou ocupes de temporada ! Només de temporada ...
Quin desastre!
Fastigosos aquests Mossos! A mi em sona que aquest desastre ve de l epoca del Jordi Pujol (acceptar ex-PN i ex-GC). També cal dir que, a banda d aquests , els processos de selecció s han fet fatal i qualsevol quillo pot entrar. I no s ha tingut en compte l'estima al país. El problema és que són funcionaris i no s'els pot fer fora, i els de la Generalitat no tindrien collons de fer-los fora.
Amb unionistas infiltrats als mossos,que voleu ? Marxem ja d,Espanya i a escarmentar els espanyolitos
xup
cap problema, fregalls, cubell d,aigüa i fregona, i A POR LAS LETRINAS
trucafort
Mossos qoe no escriuen en català, son espanyols. NOSALTRES SOM REPÚBLICA, ells son súbdits
Flipander
30 anys d'ara no toca del sr. Pujol, comporta tenir ara tota aquesta merda de gent dins de la nostra poli. Culpables nosaltres mateixos. Depuració inmediata d'aquesta xusma fastigosa.
Joan Born
Deixem el lliri ja!!! q és filtrin sense volguer els noms d´aquets parasits i així sabrem qui son...i de pas podem dedicar la diada a treure els lletreros dels falangitos!!! A veure si aquell dia tenen collons de dir res.
El que han de fer, estrictament, és actuar segons els indiquin els seus superiors. Actuar pel seu compte hauria de ser sancionat.
NO S'HA DE SABER
SI SÓN UNIONISTES O INDEPENDENTISTES. HAN DE FER LA SEVA OBLIGACIÍÓ I PUNT. OPINAR SOBRE SI ELS AGRADA O NO LA LLEI QUE EMPARA LA LLIBERTAT DÈXPRESSIÓ ÉS PASSAR-SE DE FUNCIONS. Deformar l'etica segons les seves fòbies... és inadmissible.
España apesta.
Por desgracua el hedor español llega a todos los rincones, incluso a los Mossos.
ramon rt
La culpa directe del comportament dels mossos és del dropo superior que els comanda, que no castiga la gentusa podrida (espa????ola) que està dintre el grup. Pel que es veu hi ha molta "podridura.es".....Els de la "manada" serien uns mossos d'esquadra perfectes.
2018
Lo mejor que ha hecho el independentismo es partir por la mitad la sociedad catalana, al final el puto Aznar va a tener razón y antes de partirá Cataluña que España.
Fem una gran foguera a la plaça del poble
...i lleném a tots aquest botiflers, castellano-borbònics nazis hitlerians, franquistes. A la República Catalana sols es pot pensar lo que el Gran Califa de la Butifarra vol que pensem! Sols hi ha un Deu que es Puigdemont i Torra ès el seu profeta.
LSO
@2018 siempre hemos estado partidos lo que que pasa que el destino nos lo ha puesto en las narices, estamos partidos en clases sociales, en religión, en animalístas contra torturadores de animales, entre veganos y carnístas, y tutti quantti, lo que hace avanzar a una sociedad es debatir y cuando una sociedad va por el camino de la no violencia consultando a sus ciudadanos, es cuando se convierte en una sociedad ejemplar y no los que quieren imponer su ideología por la vía represiva.
Bon cop de falç
No caigueu en la manipulació d'aquests cizañeros, volen fer-nos creure que són multitud dins dels Mossos, el seu compte de Twitter té 18000 seguidors: tabarnianos, fatxes espanyols i molta altre gentalla d'extrema dreta. Indubtablement han d'haver alguns infiltrats i algun botifler untats amb els fons reservats, pero no ho dubteu, són cuatre gats.
Bon cop de falç
Fixeu-vos en les seves pilades i veureu que no s'expressen com a policies, ni abunden en qüestions professionals, es més fake que un compte de Mossos professional. No donen la cara, a diferència d'altres Mossos que sí s'expressen amb llibertat i coherència. No poden eviatr escriure i bramar com a professionals de la provocació, son comptes de Twitter amb un objectiu: fer-nos desconfiar i crear sospites, a fi de sembrar zitzània entre ells i el poble de Catalunya que se sent orgullós d'ells.
Paco
Mossos unionistes, marxeu a la Guàrdia Civil, fills de puta!!
f.x.m.f. (1)
Tot aixó, ja ve de quan havia el botifler d'en Jordi Pujol, de posar dins del cos de la policia de casa nostra, tota una colecció de membres de la Guàrdia Civil, i la "Policía Armada-2" i que en aquesta última, hi ha gent procedent de La Legión, segons s'ha sentit dir des de fa molts anys.../...
Umc
Feia temps que se sentía un tuf. Ara ja se sap d'on ve.
ramonruiz t.
És penós que davant de tanta merda com sembla que hi ha dins del cos dels mossos, el responsable del nostre govern no prengui mesures profilàctiques, expedientant i expulsant si cal a tot aquell indecent que no combregui ni col.labori amb la salvaguarda del fet català: defensar la normalitat i actuar contra els dedcerebrats i violents unionistes.

envia el comentari