Els Mossos obren un expedient a un agent del cos que va viatjar amb Puigdemont a Brussel·les

"Si no ha comunicat on anava i si ha incomplert la normativa vigent, sobre ell caurà el pes de la llei, com és lògic", ha dit el ministre
Carles Puigdemont a Brussel·les
Carles Puigdemont a Brussel·les | ACN

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assenyalat aquest dimarts a Sevilla que els Mossos d'Esquadra han obert un expedient contra l'agent de la policia catalana que va acompanyar "des del primer dia" el president Carles Puigdemont en el seu viatge a Brussel·les. "Aquest mosso està expedientat i la unitat administrativa corresponent dels Mossos li té obert un expedient i es resoldrà conforme a l'aplicació de la norma", ha dit el ministre, que ha afegit que si aquest agent "ha fet alguna cosa que no havia de fer, si no ha comunicat on anava i si ha incomplert la normativa vigent, sobre ell caurà el pes de la llei, com és lògic".

Comentaris
cafèamb llet
Ui si! el pes de la llei!!! serà la flaire de la teva ràbia eixorca que desprens tòtil
Dins els mossos està ple de rates de claveguera espanyolistes. Ara els arriba el moment de passar comptes. Aquesta tampoc és la nostra policia, ja us ho podeu posar al cap.
Llum
Podrieu vigilar mes els vostros, i investigar perque el consum de coca a pujat
De vacances
Un va allá on vol! No et fot! L'autoritarisme i la culpabiliyzació són mostres de REPRESSIÓ.
Pubret, dons
Fins i tot que está ayudán al nostra prasidén, dons, yo el faría una astatura y la pusaría al lloc da la da colón, dons
ACAB
¿Qué pasa Zoido, cerdo grasiento: Tú siempre amenazando, pa'no perder la costumbre; no? ¿Acaso pensáis hacer libros de leyes de plomo para tirarárselos por la cabeza a la gente para "que les caiga todo el peso de la ley"? Al mosso que se fue como escolta con Puigdemont se le expedienta y se le suspende, y como mucho, se le expulsa y aquí se acaba la historia. ¿O piensas convertirlo en "chacina" pa' comértelo crudo antes de Semana Santa, maldito gordo hijo de puta? ¡Anda y muérete, cabrón!

envia el comentari