Els mossos, en mans d'un coronel de la Guàrdia Civil

Diego Pérez de los Cobos, actual número 3 del ministeri de l'Interior, serà el director tècnic de l'operatiu policial per aturar el referèndum

 

Guà rdia Civil i Mossos impedint l'entrada a la conselleria d'Economia
Guàrdia Civil i Mossos impedint l'entrada a la conselleria d'Economia | J.A.G

Diego Pérez dels Cobos, coronel de la Guàrdia Civil i director del Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d'Estat de Seguretat, considerat el número tres del ministeri, ha estat nomenat aquest migdia per la Fiscalia com "director tècnic" per coordinar els Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil en els operatius que l'Estat ha posat en marxa per evitar el referèndum de l'1 d'octubre.

 

Sorprenentment, Diego Pérez de los Cobos va assistir a la reunió que dijous va mantenir el Fiscal Superior de Catalunya amb el Major dels Mossos, on ja se li va comunicar que Madrid s'encarregaria de la coordinació de les accions policials. En aquella reunió, el Govern català ja va tenir clar que l'Estat començava el camí de la intervenció de la Policia de Catalunya, 


Qui comandarà els Mossos va estar imputat en el 'cas Urra', en el qual es va condemnar tres agents de l'institut armat per tortures. El cas es remunta a l'any 1992, quan, com documenta La Directa, "va ser un dels sis guàrdies civils acusats de torturar l'activista basc Kepa Urra, detingut per la seva suposada vinculació amb el comando Biscaia. Concretament, l'actual càrrec de la Secretària d'Estat de Seguretat va ser acusat de maltractar Urra quan estava ingressat en l'hospital, però va ser absolt". El cas va ser denunciat per Amnistia Internacional, pel Relator Especial de les Nacions Unides contra la Tortura i pel Comitè de Prevenció de la Tortura del Consell d'Europa.


 

Diego Pérez de los Cobos és fill d'Antonio Pérez de los Cobos, membre de la formació ultradretana Fuerza Nueva, que va arribar a presentar-se a les eleccions al Congrés espanyol per Múrcia. El seu germà Francisco Pérez de los Cobos era militant del PP i president del Tribunal Constitucional (TC) espanyol entre el gener del 2011 i el març de 2017.
Comentaris
Es clar
El franquisme babeixa rabia;! que els franquistes i col·laboracionistes a Catalunya no pugin viure en pau! .
Carles Viñals Casado
Així doncs, ja està fet ? Ningú pensa desobeïr? Que Déu t'ajudi, poble meu; et caldrà quelcom més que un somriure com més va més glaçat i uns clavells ja prou marcits.
Kike
Diego Pérez dels Cobos ???? a pendre per el c.l !!!!!! falta la u :-)
J.M.
Sempre els mateixos, no canviaran mai, pobra Espanya...
Marc
Si us plau, que acabo de dinar.
Àlvar, Cat; Nord
home no podia ser un altre? els Franquistes tenen barra lliure per actuar, i el partit socialista sempre callat? ho sento de dir això però si guenya el si, hem sembla que alguns els caldria fer travessar l' Ebre a potades al cul.
Aurembiaix d'Urgell
Aquest Pérez de los Cobos , vinculat a la cuenta SOLEADO a Suïssa, facilitant identitats falses al Correa i al Campechano. Aquest impresentable mataelefant te allà els prop de 2.000 milions de dòlars que ha robat a Espanya durant els últims 35 anys. Votarem!
Karlus
Fora els ocupants corruptes, lladres i feixistes
muy bien !!
Diego Pérez de los Cobos !! a sus ordenes mi Coronel !!
Kalurapitenc
Vaja purria de gent que el dia 1 ens treurem de sobre
peroit
Vaja família, http://elmon.cat/noticia/233526/catalunya-negoci-familiar-dels-perez-los-cobos
Que os den
Els mossos mai estarán en mans d'un miserable franquista
PPKK
Un lechugino ? Demasiadop para él .....
Kraker
Y ¿ Si desobedecemos los del otro bando, damos un paso más y salimos con piedras y palos a la calle? ¿ Cómo lo veis? A mi me parece que cansa un poco el tema. Democracia? NO me hagas reir. Informate de lo que es la democracia.
Josep M
NO ÉS CERT.

envia el comentari