Mossos i CNP, per una enganxada de Girauta amb una parella que portava un llaç groc

L'incident es va registrar a la tarda del passat dissabte al Gran Via 2 de l'Hospitalet

 

 

 

Dos cossos policials van haver d'actuar per culpa d'una enganxada del portaveu de Ciutadans al Congrés Juan Carlos Girauta amb una parella que portava un llaç groc. Segons ha pogut saber el Món, el dissabte 28 d'abril, la comissaria de l'Hospitalet del Llobregat dels Mossos va rebre una denúncia quan just faltaven 4 minuts per a les set del vespre. La trucada que provenia del 112 informava d'un "incident relacionat amb una personalitat" al centre comercial Gran Via 2.

 

 

Segons l'atestat policial número  658094/18, va telefonar una "persona informant que ha tingut una discussió verbal amb un diputat del Parlament del grup polític Ciutadans per temes polítics". En arribar "l'indicatiu", l'agent de Mossos, aquest va informar als seus superiors del que s'hi havia trobat: una parella que denunciava una discussió verbal  pujada de to amb Girauta arran de "portar els llaços grocs", a la perfumeria Primor del centre comercial.

 

 

Segons la policia catalana, Girauta va rebutjar la intervenció dels Mossos donat que de la seva seguretat s'encarrega el Cos Nacional de Policia. De fet, segons l'informe policial, es va personar un agent del CNP identificat com Ancla 7 que "es va fer càrrec de la situació" amb el diputat. La parella va assegurar que denunciaria els fets a la comissaria d'Esplugues i Girauta faria el mateix a la comissaria de la policia espanyola a La Verneda.

 

 

Segons els testimonis recollits pels Mossos, Girauta i la parella es van mirar "desafiants" fins que finalment es van encarar de "forma verbal", sense arribar a cap agressió física.  En les diligències obertes pels Mossos s'hi recullen les expressions que el diputat hauria proferit a la parella com ara "Colpistes" o "separatistes"

 

Comentaris