MosSOS gestiona una reunió amb Cunillera

La plataforma recorda que "l'Estat té un deute històric" amb la policia catalana

 

 

 

La plataforma MosSOS no descansa. El principal protagonista de les darreres mobilitzacions laborals de la policia catalana està "gestionant" una trobada amb la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. Una reunió que l'organització considera clau pel paper que l'Estat ha tingut i té amb la policia catalana. 

 

 

"Com a moviment som plenament conscients que hi ha un deute històric de l'Estat amb Mossos", recorden des de MosSOS a El Món. "Volem que també es facin corresponsables del problema que tenim", insisteixen. La fotografia que busca la plataforma és la implicació de l'administració de l'Estat en les reivindicacions sociolaborals de la policia catalana, com a ara, l'equiparació salarial amb els Bombers. 

 

 

Fonts de la plataforma apunten a El Món que volien aprofitar la visita del govern espanyol el passat 21 de desembre per celebrar una trobada amb el ministre del ram, Fernando Grande Marlaska. Una reunió que no es va celebrar però va quedar pendent aquesta primera trobada amb la representació de l'Estat a Catalunya. 

 

 

MosSOS busca mantenir oberta la negociació amb totes les parts que considera responsables. Per això, en l'estratègia hi entra implicar l'Estat -qui envia la nòmina de tota la plantilla dels Mossos- per tal d'afiançar els acords econòmics que l'organització negocia amb el departament d'Interior

 

 

 

 

MosSOS s'ha caracteritzat en els darrers mesos per una gran capacitat de mobilització. Les seves protestes han estat des d'una manifestació que va aplegar milers d'efectiusal centre de Barcelona, el passat 6 d'Octubre a tancades quan els representants del Govearn i del Departament s'aixecaven de la taula de negociació. 

 

 
 

Comentaris