Els Mossos detenen un inspector de Policia Nacional per amenaçar amb l’arma en un establiment

Els fets ha passat a Sarrià, quan l’agent, begut, ha entrat a l’establiment armat. L’han detingut al seu domicili i li han retirat l’arma
Furgonetes dels Mossos d'Esquadra a Gran Via
Furgonetes dels Mossos d'Esquadra a Gran Via | JOAN ANTONI GUERRERO

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que ha entrat en una pastisseria de Sarrià armat i amenaçant els clients que si no deixaven de fer soroll els mataria a tots. En ser alertada, la policia de Catalunya ha procedit a localitzar l’home, que ha trobat al seu domicili en estat d’embriaguesa. L'home, que tal i com ha pogut confirmar El Món és un inspector del Cos de Policia Nacional que duia l'arma reglamentària, s'ha resistit a la detenció, però finalment ha estat reduït i desposseït de l'arma. 

La notícia es produeix poques hores després que la Fiscalia anunciés que el ministeri de l'Interior prendrà el control dels Mossos d'Esquadra per intentar impedir que els catalans votin l'1-O. Una ordre que, de moment, els Mossos i el Govern rebutgen. En una piulada, els Mossos han recordat que la seva missió és garantir la seguretat dels catalans. I així han obrat quan se'ls ha avisat de l'amenaça d'un home armat en una pastisseria. Comentaris
crack
son aixi, borratxos y "pendencieros"
Karlus
Quines joies ens envien. Ja se les poden quedar que no els volem aquestes merdes
kiko
Y esta chusma desean tomar control de los Mossos? Habria que desarmar a todos los policias espanoles en Catalunya, no parecen capacitados para llevar armas.
Vicenç Ramoneda
Hitler descubre el barco de los Looney Tunes. https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=lqj7sXyQ5Sw
SUPOSO QUE TOTS ELS DE LA PASTISSERIA EREN UNS SEDICIOSOS...
Aquest valent ja es devia pensar que a Catalunya hi tornava a regir la dictadura de Franco (o hem de dir: la nova dicturadura de Rajoy). Senyors del PP, PSOE i C's si hi ha algun mort aquests dies, vosaltres sereu els únics responsables. La gent normal (encara que vosaltres els anomeneu sediciosos) no anem amb pistola pel carrer. Els independentistes no portem armes, el policies nacionals i els guàrdia civils, Sí. I crec que la ultradreta unionista, també. I aquests no són sediciosos?
Mar 350
Era Torrente, el brazo tonto de la ley, borratxo després de veure com la "estrella de la muerte", l'arma definitiva del Sacro Imperio de la Ley era el vaixell Piolín.
JordiP
Després diran que "la sociedad catalana està fracturada i ejerce violència". És clar: són ells els que es fracturen i exerceixen la violència. Veieu, si no, es que ha passat a la manifa de extrema dreta. Compareu com anaven els 400 violents i maleducats amb la dels 40.000 d'abans d'ahir.
JordiP
És clar que els van deixar els cotxes fets una ruïna. Segurament es que els tenien mal aparcats.
Lo tro de Ponent
Fora els "Piolines"
Cat2017
A Madrid volen que agents borratxos dirigeixin els Mossos, per tal de garntir la seguretat de la ciutadania.
Pau
I una bona somanta d'hòsties li haurien de fotre!
herodes
este tio es conocido en el barrio por ir gritando ¡viva franco arriba españa! y ¡viva el real madrid! por la calle a cualquier hora del dia o de la noche, yo pensaba que era un enfermo mental de baja en la policia y que lo del arma eran historias suyas, como un perturbado grave y alcoholico está de alta en la policia yo lo he visto amanazar al vigilante del bon preu con subir a casa a coger la pistola, porque segun parece le molestó que le mirara, se puso a gritar ¡que soy policia cojones!
Joan Jaume
Els vaixells Walt Disney del port de Barcelona haurien de ser inspeccionats pels Mossos, tinc com una impressió que és "Open Bar" cada nit ! Aquí podem veure el resultat. Que la nostra policia catalana li doni un bitllet i cap a casa a Madrid ( i els altres també) !
Santiago segura
I jo que em pensava que en torrente me l'havia inventat jo...
Oju
"Alertada", no "Alertada"
David
Vergonyos el que estan fent....anims Mossos estem amb vosaltres
Sobira
Ells son els violents quina vergonya donen dolenta imatge els espanyols quan marxem ja n ens molestaran mes
Txutxi
Eso pasó en Estella. Dos guardias borrachos con sus novietas entraron en una disco provocando, les contestaron los clientes, se armó la gresca y a los del pueblo les aplican la ley antiterrorista y les piden unos cuantos años de cárcel. En Euskal Herría lo hemos sufrido brutalmente y seguimos soportando
polonio
torrente 3
Peret
Li donaran una medalla per reduir uns ensaïmada i una barra de quart. Els piolins valientes
polonio
Viv
Lo raro es que no fuera del atlelico de Madrid ,las urnas son mas redondas que sus cabezas
crack
potser tenien al aparador un pastis amb la estalada y el home ha embogit repentinament
Andrea Levi
Un altra PPePPerru tarat.
Joaquim
Volen que els mossos carrehuin contra els seus germsns, pares, etc. Que pacificament s',estiguin manifestan
es molt preocupant
aquesta noticia no ha sortit enlloc a pesar de ser un cas de terrorisme.
aqueta noticia
no ha sortit publicada enlloc malgrat ser un cas de terrorisme

envia el comentari