Els Mossos denuncien per furt i danys un home per serrar una estelada de ferro a Amer

El presumpte lladre va alertar la policia que un grup de veïns l'estaven retenint
El tros d'estelada que l'home hauria serrat d'una propietat privada a Amer
El tros d'estelada que l'home hauria serrat d'una propietat privada a Amer | Twitter @fsallares

Els Mossos d'Esquadra han denunciat per un delicte de furt i un altre de danys un home per serrar una estelada de ferro valorada en més de 400 euros a Amer (Selva). Els fets van passar aquest dimecres a la tarda quan la policia va rebre l'avís d'un home que assegurava que un grup de persones l'estaven retenint en contra de la seva voluntat. Quan els agents hi van arribar van identificar totes les persones que hi havia i van localitzar un tros de l'escultura. La policia havia rebut la denúncia de robatori d'aquesta peça que estava instal·lada en una propietat privada el mateix dimecres al matí. L'autor del fets havia difós a través de les xarxes socials l'acció.Comentaris
fu man txu
Deportacio a la seva estimada Espanya i si es catala, TAMBE.
Pauline
Esperem que arribi al final. Confio poc per no dir gens amb la justícia espanyola. Només hem de mirar l'entorn: presos polítics, canadà etc... Visca Catalunya lliure i esperem que a no tardà massa republicana.
Cartanya
S he l hi hauria de fer una exploració exhaustiva del seu cervell, es una gran oportunitat per descifrar, que nia a dins de aquestes persones que no mes saben que destruir!!! Diran que a nosaltres tambe ens o tenen que fer, pero nosaltres sempre construïm, sense trinxar res del que ells facin, pero es, clar nia tan poca cosa . . . . . . . !!.
JordiP
Segurament era un membre dels aporellos i va trucar els Mossos perquè l'alliberessin dels pressumptes indepes: com la república no existeix, idiota, i "son compañeros", es pensava que el rescatarien i identificarien els indepes. Però el text no és prou clar: no m'estranyaria que els inculpats foren els retenidors i el destroçador hagués anat lliure. Esperem novetats, Buch.
Ramon
La darrera frase del post de la Pauline no té cap sentit ni cap lògica. Sóc l'únic que se n'adona?
Benny
Se saben tan impunes que són enxampats delinquint i ells mateixos criden la policia.
Andreuza
Propietat privada? i ca!, aquests tenen patent de cors. Facinerosos i paramilitars al servei dels del 155.

envia el comentari