Un mosso que ha de testificar al Suprem denuncia amenaces

Ha rebut un "atac" de matinada a la porta de casa, assegura
Albert Donaire
Albert Donaire | ACN

El mosso d’Esquadra i activista independentista Albert Donaire ha denunciat aquest diumenge un conjunt d’amenaces i coaccions, acompanyades d’insults homòfobs que ha rebut en un atac de matinada, segons ha explicat a través de missatges a Twitter. Donaire ha acompanyat la denúncia amb imatges i vídeos de l’atac, que han consistit en deixar elements com un wàter envoltat de llaços grocs i missatges insultants dirigits al mosso, que en les properes setmanes testificarà en el judici del procés que se celebra al Tribunal Suprem.

 

 

El fet ha provocat comentaris del president exiliat Carles Puigdemont, que ha enviat paraules d'ànim al mosso que ha denunciat l'atac.

 Comentaris
X*2
Si no aturem i detenim aquests nazis de merda que van sueltos i protegits , ho lamentarem, cal aturar aquest feixime
LUIS
Es desagradable soportar a españoles, es verdad, son como los jabalies, van de noche, son agresivos y peligrosos, pero son peores que los pobres animales, son novios de la muerte cargados de veneno, acomplejados, obsesionados con su ficticia españa , los penes y los W.C. Esta vez, están tan nerviosos los salvajes estos, que saben que su dictadura criminal hace aguas con el mundo mirándoles, y Pepe Borrell asegurando que son "democratas"..., para que tiemblen, no me extraña...
Los mierdas independentistas cuando son ellos los que amenazan son unos verdaderos demócratas.
Y entonces el subnormal director de un medio digital, no los denuncia.
Com més tardem amb marxar de tota aquesta escoria més tindrem que aguantar totas l'as sevas provocacions Adéu Espanya Visca la República Catalana
anna
I vosaltres encara n'ensenyeu la cara, podríeu fer com amb el polis al Suprem no?
jordi
ALERTAAAAA OTRO ENGAÑO MAAAAAAAS!!!!!!!!!!!!!!VER LAS SEÑALES PARDILLOS FANATICOS POR DIOOOOOS
Republica ja !!
Hem de centrar-nos únicament en marxar d’aquest femer que és Ñ . Fem Republica i deixem-nos de collonades , un cop a fora , s’ha acabat el problema i Ñ a la ruïna miserable , això els fot .
Carles Viñals Casado
X*2: El día que alguns els aturin per primer cop seran detinguts, jutjats i condemnats per violència i delicte d'odi, i els nazis presentats com a víctimes... però serà llavors que començarem a guanyar, diguin el que diguin els predicadors del pacifisme a ultrança. No importa si avui creiem que mai no serem capaços de fer-ho: Aquest día arribarà, en bona part gràcies a "ells", i serà seguit per altres dies, però nosaltres haurem de posar-hi el nostre granet de sorra. Yes, we can, Albert.
Taquicàrdia
El 2016 em van amenaçar amb una arma Taser amagada. Vigileu.
jg
os ha faltado dar la dirección...
Segrestats al nostre propi país.
Conducta típicament espanyola. Amenaces, odi, agressivitat.... MAI aporten ni han aportat res positiu aquests aquesta gent.
gepeto
I qui ho denuncia es un mosso indepe vaja no hase falta desir nada mas....
jordi
Señoras y señores, niñas y niños ... Vamos a dejarlo claro. Esto no es fascismo, tampoco es ultra-derecha, ni tampoco es VOX. Esto es un acto de BULLYING, de gente que son BULLIES, que toman drogas y alcohol como métodos de evasión y que posiblemente quieren agradar a los principales líderes del tráfico de las mismas. Son actos cometidos, por personas adictas a las drogas y que conocen a los traficantes, seguramente amigos de G. IN-CIVILES o P. Naci-ANAL, que están metidos en el mismo tema
jordi
hola amiguitos fanaticos......pero quien os a engañado?no veis que os comen el coco sin que os deis cuenta?
@ Jordi Buuurrrrrroooooo
A "Jordi"
Ets el prototip d'unionista: insults, faltes d'ortografia a cada paraula, incapacitat de fer cap argument, repetició d'una consigna apresa. Llàstima de persona.
jordi
Si te cuento cómo es el prototipo de fanático....te desmayas
POST DATA
Observeu que qui va dibuixar i escriure aquest missatge va posar "moso" en comptes de "mosso", i després va rectificar. Per tant, ja sabem el grau d'intel·ligència del creador del dibuix infantil que es veu a la foto.

envia el comentari