La mosca li puja al nas a Cs pels llaços grocs

Missatge de Carrizosa a Torra i Colau vint-i-quatre hores després de la primera advertència: "Segon avís: treguin de les seves façanes els símbols separatistes"
Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa | JOAN ANTONI GUERRERO

Vint-i-quatre hores després d’haver presentat sengles escrits a Quim Torra i Ada Colau exigint la retirada de llaços grocs i pancartes sobre els presos polítics aprofitant que s’entra aquest dimarts en període electoral, a Cs li comença a pujar la mosca al nas perquè han comprovat que avui els símbols continuen penjant de les façanes de la plaça de Sant Jaume, ha insistit en denunciar el portaveu parlamentari del partit taronja, Carlos Carrizosa.

 

“Avui encara segueixen penjats aquest símbols a les dues façanes [Ajuntament i Generalitat], sempre és greu que la neutralitat quedi conculcada amb l’actuació dels grups separatistes, però avui ho és especialment”, ha remarcat Carrizosa. “Segon avís a Torra i Colau: treguin de les seves façanes els símbols separatistes”, ha emfasitzat enèrgicament el polític taronja dirigint-se directament al president i a l’alcaldessa.

 

A banda, Cs també ha tornat a demanar al govern espanyol que s’hi posi perquè a Catalunya es faci “complir la llei” i les institucions “no siguin l’altaveu del separatisme” garantint unes eleccions “lliures i netes” sense “propaganda gratis” als edificis públics.

 

Després d’aquest segon avís, Cs té pensat elevar la queixa a la Junta Electoral tal i com va fer el 2017. Aleshores la Junta Electora “ja va dir que era il·legal, sabem que ens donaran la raó”, ha dit convençuts Carrizosa, que creu que “Sánchez no fa res perquè espera a les eleccions generals pactar precisament amb aquests que no ens garanteixen unes eleccions netes i que conculquen els drets més bàsics en període electoral”.Comentaris
Ganxet
Participant C'S a les eleccions aquestes no poden ser netes de cap de les maneres.
El meu nom és cosa meva
¿Vas a subir tú a quitarlas? Es que ya sólo te falta eso para ser poligonero del todo. Menudo cabestro.
Glòria
De verdad son asi de impresentables? Da verguenza ver y oir a Arrimadas y sus palmeros
Català a Mallorca
Colono,s teniu uns pebrots del 15!!!! Després de fer unes eleccions a mida al desembre i veure que us vam tornar a guanyar, ara ens veniu amb que si eleccions netes? Au va pallassos aneu al circ!!!!! X cert, avís? Avís de què bandarra??¡!; Sou patètics!!!!! Colono,s go home!!!!!
joan
El que te que fer aquest en Carrizosa, es marxar cap a Madrid, amb la ineficient Arrimadas, i tots dos faran un tandem de Inutils, perversos, i mala gent, alla a Madrid els hi riuran les gracies, aqui ens sobren FORA de Catalunya
Bon cop de falç
Com pot ser tant efedepé aquest cromanyó ? Amenaçant com sempre . Si els passa res a aquests " símbols separatistes" ja sabrem qui ha estat ; vetlla per ells i procura que no els passi res !!
piolin
Que feo eres carri-zossa
Boletaire
Aquest "home " cada dia és una mica més fastigós.
Rufina Arrimades
Carrisosa, si vas a presentar querella y necesitas un abogado...¡¡¡YO TENGO UNO AQUÍ COLGADO!!! JAJAJA
piolin
DIEU DELS ESPANYOLS..... M'HEU CENSURAT UN COMENTARI ... NOMES HE DIT QUE ES MOLT LLEIG.
Pere
Torra i cia. Foten lo que volen. Canya contra aquesta gentils !!!!!!!

envia el comentari