Montero: “L’interès del govern és que Puigdemont pugui ser portat a Espanya i jutjat pels tribunals”

La portaveu de l'executiu de Sánchez replica les afirmacions de Belarra sobre el retorn dels polítics a l'estranger

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat que “l’interès” de l’executiu de Pedro Sánchez és que el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, “pugui ser portat a Espanya i pugui ser jutjat pels tribunals“. Després que la ministra de Drets Socials i futura líder de Podem, Ione Belarra, hagi dit aquest dijous al matí que per “normalitzar” la situació a Catalunya cal que tornin els polítics a l’exili sense ser detinguts, Montero ha afirmat que cal que Puigdemont “respongui davant la justícia” pels “desgraciats esdeveniments” de 2017 pels quals “mai va respondre davant dels tribunals”.

Comentaris

  Comun's,crostadrégimen78 10/06/2021 9:47 pm
  Així és la izquierda españolista franquista/fascista de PesoE. En España esquerra no existeix. Tant anys de fascisme que no tenen ni pu...ñetera idea què és ser d'esquerres. Són fascistas disfressats de " progresistas". España es un estat torturador espoliador medieval franquiata.
  EGS 10/06/2021 3:47 pm
  Si fan això, HI HAURA GUERRA.
  Montero devuelva la pasta, LADRONA QURRIDA EE RUFIAN 10/06/2021 3:30 pm
  Montero 3.800 milions robats per aquesta quinqui, i ministra, vqya GOBIERNO DE CRIMINALES I CHORIZAS
  "Desgraciats" 10/06/2021 3:03 pm
  "Pels “desgraciats esdeveniments” de 2017", "Desgraciats" pèrque vosaltres, desgraciats, vàreu enviar els desgraciats piolins a fer del referèndum una desgràcia, que al final no ho var ser de desgràcia, ni molt menys, va ser una acte agraciat de tota una població, que hi erem, hi som i hi serem.
  El jutge 10/06/2021 2:59 pm
  I l’interès de Puidemont es portar-vos davant dels tribunals europeus, soca.
  Un indigena 10/06/2021 2:57 pm
  Montero, una pregunta: I així perquè indulteu als presos ?. Jo si que ho se. Pero us feu l’orni, i porteu una empanada mental, i tossuderia, que no veieu, o no voleu veure, el boomerang que vindrà. Els rucs solen tenir aquest comportament, els hi dius arri i s’aturen.

Nou comentari