La Moncloa “respecta” la decisió de la Mesa de no investigar Joan Carles I

Montero evita comentar els documents de la CIA que apunten a Felipe González com a instigador dels GAL

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat aquest dimarts que el seu executiu comparteix el criteri de la Mesa del Congrés dels Diputats de tancar la porta a les peticions per a la creació d’una comissió d’investigació sobre la corrupció a l’entorn de la figura del rei emèrit, Joan Carles de Borbó. Tot plegat que PSOE, PP i Vox hagin aprofitat aquest dictamen per tancar la porta a les peticions de comissió d’investigació que han presentat Podem, ERC, JxCAT, PNB, Bildu, compromís, Més País i BNG.

En roda de premsa a La Moncloa, Montero ha afirmat que “si els lletrats del Congrés consideren que la matèria que es vol investigar no pot ser per qüestions legals el govern ho respecta i no hi entra”. “És un debat que han de fer els grups polítics, però cal respectar totes les condicions de legalitat”.

Montero ha evitat contestar una pregunta sobre els documents de la CIA que apunten a l’expresident Felipe González com el ‘senyor X’ dels GAL adduint que no ha pogut escoltar les manifestacions dels grups polítics sobre la qüestió.

Nou comentari