El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Moncloa “respecta” la decisió de la Mesa de no investigar Joan Carles I
  • CA

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat aquest dimarts que el seu executiu comparteix el criteri de la Mesa del Congrés dels Diputats de tancar la porta a les peticions per a la creació d’una comissió d’investigació sobre la corrupció a l’entorn de la figura del rei emèrit, Joan Carles de Borbó. Tot plegat que PSOE, PP i Vox hagin aprofitat aquest dictamen per tancar la porta a les peticions de comissió d’investigació que han presentat Podem, ERC, JxCAT, PNB, Bildu, compromís, Més País i BNG.

En roda de premsa a La Moncloa, Montero ha afirmat que “si els lletrats del Congrés consideren que la matèria que es vol investigar no pot ser per qüestions legals el govern ho respecta i no hi entra”. “És un debat que han de fer els grups polítics, però cal respectar totes les condicions de legalitat”.

Montero ha evitat contestar una pregunta sobre els documents de la CIA que apunten a l’expresident Felipe González com el ‘senyor X’ dels GAL adduint que no ha pogut escoltar les manifestacions dels grups polítics sobre la qüestió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa