Moncloa descarta cessar Huerta

El govern espanyol diu que està al corrent de les seves obligacions fiscals
Foto de grup del govern de Pedro Sánchez
Foto de grup del govern de Pedro Sánchez | ACN

La Moncloa ha defensat aquest dimecres que el ministre de Cultura, Màxim Huerta, està al corrent de les seves obligacions fiscals i ha esvaït qualsevol possibilitat de dimissió assegurant que és el ministre de Cultura. Fonts de la Moncloa han reaccionat així davant la petició d'alguns partits com PP i Podem que demanen el cessament del titular de Cultura després que s'hagi fet públic que va defraudar 218.322 euros a Hisenda entre el 2006 i el 2008, com ha avançat El Confidencial. El mateix Huerta ha defensat en una entrevista a la Cope que no pensa dimitir argumentant que està al corrent de les seves obligacions tributàries.


La ministra de Treball, Magdalena Valerio, ha defensat Huerta en la roda de premsa a La Moncloa posterior a la reunió que ha mantingut amb els agents socials i amb el president espanyol, Pedro Sánchez. Valerio ha destacat que el cas de Huerta “es va resoldre fa molts anys” i l’ha desvinculat d’un possible frau fiscal. Segons Valerio, Huerta “va complir amb les seves obligacions fiscals”, i “està al corrent de pagament”. “És una persona treballadora que ha demostrat al llarg de la seva vida les seves capacitats, i res més a dir”, ha sentenciat.
Comentaris
Espanya estat corrupte mafios i extorsionador governi que governi marxem d aquesta p Espanya i per sempre i reventin tots
Xavier
Lluny de dir: “em vaig equivocar i ja vaig reparar el dany”. Encara galleja, nomé per això hauria de plegar.
LUIS
¿Que se puede esperar de unos carceleros neofranquistas disfrazados de progres?, solo querian los despachos de los ladrones del pepopus, y cuando se sienten en la mesa del consejo de ministros, aparte de no poder comunicarse entre un extremo y otro de la misma, todos van a tener clara solo una cosa, mantener en prisión al govern, a los Jordis y a la señora Forcadell, por puro placer psicopata-fascista de dañar a los catalanes. Estos de Sanchez son los asesinos del GAL, no olvidemos.
federalista
luis un xarnego com tu parlant un perfect castella, perque eixe autoodi cap els teus , si ets mes espanyol de llengua i nom que el cid ,altre xarnego acomplexat i amb aautodi, dels que colecciona el sr cot, el rufian el cotarelo, murciano espot, l'aragones carod,valencia sanchis la nord americana castro, el moro indepre quen escriu per aci ja nomes falta un negre un xines i un alien indepre i el circ del cot i del pruses de fireta estara assegurat.

envia el comentari