Moncloa assegura que el primer ministre eslovè ha traslladat a Sánchez "suport total"

Sánchez i Sarec han "parlat sobre el viatge de Torra" durant la cimera europea, segons fonts del govern espanyol
Pedro Sánchez i Marjan Šarec
Pedro Sánchez i Marjan Šarec | ACN

El primer ministre eslovè Marjan Sarec ha traslladat "suport total " en l'afer català al president espanyol Pedro Sánchez, segons la Moncloa. Tots dos líders "han parlat sobre el viatge" del president català Quim Torra a Eslovènia la setmana passada durant la cimera europea que se celebra a Brussel·les aquest dijous, segons fonts del govern espanyol. Minuts abans de l'inici de la reunió, Sánchez i el seu homòleg han conversat durant una estona. "La conversa entre Sánchez i el primer ministre eslovè ha sigut positiva", afirmen les mateixes. Sánchez i Sarec, han coincidit aquest dijous a la tarda a la capital belga en plena polèmica generada per les crítiques a la 'via eslovena' defensada pel president Quim Torra. Sánchez i Sarec són a la cimera que reuneix els 28 a la capital belga per abordar afers europeus com el Brexit o la immigració.

 

En paral·lel, Ljubljana i Madrid han ajornat fins com a mínim la setmana vinent la trobada diplomàtica entre l'ambaixador espanyol a Eslovènia i el Ministeri d'Exteriors eslovè, segons ha pogut saber l'ACN.Comentaris
Si.... tope
l'imperi espanyol és respectat allà on va...... ja des de l'armada invencible.
sí, sí...aneu dient
....q la "trobada formal" del Govern de la Generalitat amb el President d'un estat europeu...ja s'ha establert precedent......aquest estat el primer, ja en vindràn més....VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!!
Momy
También dijeron que el Vaticano estaba de acuerdo en no dejar enterrar a Franco en la Almudena
Fake news.
Els llenguatges corporals deien una altra cosa. En Pedrro Sánchez s'ha excusat.
Ramon
La idea no era que no els concedirien extradicions i que ens deixarien fer conferències a universitats. La idea era que hi hauria algun reconeixement de l'estat català, ni que fos només un. Si no hi havia res lligat amb ningú, calia haver comoarefuts UNITS davant el poble català i explicar-ho. Però prou que sabem ja quin era l'autèntic i miserable pla d'ERC. Un pla que de ben segur que ni tan sols deuria ser idea seva.
Miki
jajajaja
Vicenç Ramoneda
Ha convençut Marjan Sarec al del 155 perquè deixin de ser com son i esdevinguin més cultes i democràtics? No m'ho crec!
republica
i vaig jo hi m'ho crec, no me hagan más reir
Mentiders,corruptes,lladres,mafiosos,represors i terroristas
Moncloa credibilitat 0
Ferran
Al final, como a la abuelita de caperucita que en realidad es un lobo, al sanchez de las promesas sin cumplir, ya se le ha caído el disfraz y se le ve el plumero...
JordiP
És el típic "eso está hecho, que te lo digo yo"madrileny. Després passa el que passa. És possible que Sarec l hagi dit "Say, slovenia independence never has followed violent ways, OK? I en Sànxes haurà respost "Vale, pero ahora no me dejes en ridícul que tengo 47 milions d'espanyols mirant-me". Però, és clar, per als superbs castellans això vol dir "Eslovènia està con nosotros". Quien no está conmigo està contra mí. Resabis de l'educació oscurantista dels capellans CAR.
Fat Boy
Els han donat tant de suport que ja estan pensant de tornar-se a unir a Serbia.
miquel
https://www.ara.cat/politica/Exteriors-Casa-Reial-Eslovenia-independent_0_2142385887.html
tens tota la raó "fake news"... bon observador
el llenguatge corporal diu q en sanchez està en cara d circunstàncies mentrés aguanta l reprimenta del eslové, q està deixant-li les coses clares i no està x orgues ni xantxullos espanyolerus....ñ pot haver comprat, tapat boques, premiat i el q vulgueu però, tard o dora li passarà factura, tots els estats saben a hores d'ara, quina classe d gent són els ñols, xq sí tinguéssin tanta raó, no hauríen d comprar voluntats
PBP
El careto del Sanches, em sembla que diu el contrari. La bronca que li estan fotent i el `paio aguantant, aixó si ben guapot.
X*2
No em crec res del que digui la moncloa. Tot son mentides i viuen de la mentida, tot son trampes
Creu-t'ho !!
Que han de dir des de les fonts del gobierno / Moncloa ? A Ñ ja no se la creació ningú , el que passa es qüe , al grupet de la UE , hi ha massa interessos i saben que si Catalunya fa carretera i manta , el deute milionari de " esta gran nasión " Ñ , se l'hauran de fotre al cul.
jacqme
Suport total a qui? Al madriz, al Barça, a la llibertat sexual......

envia el comentari