La Moncloa vincula “l’apaivagament” del clima polític a Catalunya a una caiguda dels delictes d’odi

Isabel Rodríguez no aclareix la data ni els assistents de la taula de diàleg

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha fet referència aquest dimarts a les dades de la memòria anual de la Fiscalia General de l’Estat per vincular l'”apaivagament” del procés a una caiguda dels delictes d’odi per motius ideològics. En roda de premsa posterior al Consell de Ministres Rodríguez ha destacat que segons les dades “des que s’està apaivagant el clima polític a Catalunya estan descendint les investigacions i han caigut els delictes d’odi motivats per ideologia a Barcelona amb un 62% i al territori nacional un 27%”. “Això és rellevant, és la senda que persegueix el govern, la del retrobament entre catalans millorant la convivència“, ha dit.

Rodríguez no ha aclarit les dues incògnites que envolten la pròxima reunió de la taula de diàleg entre els dos governs, que s’hauria de celebrar la pròxima setmana, però que encara no té ni data concreta ni tampoc designats els representants del govern espanyol que hi assistiran. Segons la portaveu en aquests moments els dos governs continuen “intercanviant informació” i “conciliant agendes”, a més de treballar en les qüestions que hauran de formar part de l’ordre del dia. Ha insistit en “l’aposta ferma” del seu govern “pel diàleg, el retrobament i per bastir ponts”.

Comentaris

  Robert 07/09/2021 3:07 pm
  Saps que et diu feixista descerebrada.Fora de Catalunya tots els immigrants i fills d'immigrants españols inadaptats. Catalunya no és ni serà mai España.//*//
  uno que vive en Tabarnia 07/09/2021 3:36 pm
  un,altre que viu a la ignorancia, de fet es que solsament possen els burros al devant
  Josep 07/09/2021 3:36 pm
  doncs jo cada dia que passa odio més al sistema español i desitjo que tornin "aquells" a continuar la feina que van deixar sense acabar; si algú te dubtes sobre qui són "aquells" que pregunti sense vergonya.
  magrab 07/09/2021 3:47 pm
  Es una campanya de fake news en tots els medis de comunicació internacional i nacional. Articles a la premsa (Público, NYT) y a tot arreu, per desacrexitar CAT i imposar un fals relat. Per ara, guanyen. Què fem, amb Pere el Silenciós com President?
   Mercè Ariza 07/09/2021 3:58 pm
   Tot lo que es sivulgui desde la meseta ja sabem que dirá abans que obrin la boca .Només parlan per els seus .
  Venga vaaaa 07/09/2021 4:37 pm
  Venga vaaaaaa! Os aceptamos como amigos grocnyordos! Hacemos las paces si dejáis de dar el COÑ..O JUAJUAJUAJUA JUAJUAJUAJUA!
  Ricard 07/09/2021 5:07 pm
  Un cop més prenent nos per idiotes aquests xenòfobs castellans.
  RAMON A 07/09/2021 5:10 pm
  Suposo que deu ser el odi dels garrulos que dedentonen com una cabra al Louvre
  X2 07/09/2021 5:26 pm
  Au, adeu i no tornis
  JordiP 07/09/2021 8:08 pm
  Una altra frase dedicada a presentar als analfabets del sud de la Sènia i al Oest del Cinca una falsíssima imatge de Catalunya i els catalans A Catalunya no cal apaivagar res perquè no hi res incandescent. El que hi ha és un grapat de colons (no m'agrada l'apelatiu, però els hi escau OK) que treballen com a quintacolumnistes de l'Imperi on ja no hi sol i que necessita com el manà del cel els impostos i el PIB generats a Catalunya, la darrera colònia. I són aquests quintacolumnistes, amb les seeves bronques, la seva multiplicada presència a la premsa, els que treballen per a presentar els catalans com a cretins egoístes que s'en volen anar emportant-se els importants ajuts i subvencions que des de sempre han esgarrapat de l'Estat central. I que fan la vida impossible a tots els catalans i espanyols que amen la Madre Pàtria Una, Grande i Lliure. Un Imperi que s'ha cansat de vessar sang dels seus súbdits quasi peer caprici. Recordo, entre d'altres la "heroica i valenta" Celada de Catamarca. I l'absurd afusellament del Sr. Rizal per pretendre que Madrit elevés les Illes Filipines de la categoría de "colònia de Espanya" a la de "província espanyola". Bazofia.
  mala peça 08/09/2021 9:00 am
  isabel el a por ellos, és la màxima expressió de l'odi, en vers els anhels d'un poble, el franquisme és odi pur i dur envers la democràcia, i a dia d'avui a españa està molt present, des del gobierno a la "justícia"
  federalista 08/09/2021 1:20 pm
  ui jo encara veig odi aci dels hiperventilats que escriuen a aquest pamflet hipersubvencionat, hahaha de hiper va hui la cosa, en fi el cabro que parla indirectament de terrorisme i insinua que torni ETA, dir-li que es un fill de la grandisima puta encara que sa mare sigui santa i si te collons em done l'adreca per quue ven aviat vajin els mossos o la guardia civil a detindre-lo pel delicte d'apologia del terrorisme com van fer fa uns anys amb altre tarat com aquell i mes famos el xirinacs , el paleto estelado aquell que es va suicidar a un bosc, aquell dia a casa les ampolles de cava corrien a raudals, i quan es mori aquest imbecil acabare amb el cava codorniu que em queda a casa, hahah i ademes faif publicitat.

Nou comentari