Una missa de la policia obliga a desplaçar la concentració pels presos que es fa cada dia a Tarragona

Unes 200 persones se sumen a la convocatòria per reivindicar la llibertat dels “presos polítics” i rebutjar la “repressió”
Una missa de la policia obliga a desplaçar la concentració en silenci que es fa cada dia a Tarragona

La concentració en silenci que es fa cada dia davant dels jutjats de Tarragona s’ha hagut de desplaçar aquest dijous amb motiu d’una missa de la policia espanyola. La celebració religiosa, prèvia a la celebració del Dia de la Policia, s’ha fet a l’església de Sant Pau, ubicada davant dels jutjats. Aquest és el mateix lloc on diverses persones es concentren des del mes de juny, de nou del matí a dues de la tarda, per demanar llibertat pels “presos polítics” i per rebutjar la “repressió”. Aquest dijous, els Mossos d’Esquadra han desplegat un cordó policial i han instal·lat tanques per alliberar l’espai i permetre l’accés dels agents i dels convidats. Finalment, unes 200 persones s’han sumat a la protesta, que ha transcorregut sense incidents. 

Comentaris
Serrallonga
Quina vergonya haver de fer el " pasillo " i desallotjant els vilatans perquè la xusma pugui anar a missa . POdien haver anat al Valle , allà estarien en la seva salsa. Quins paperots també els mossos .
X*2
Això dels polis i les misses em sona a paripès, collonades, ganes d'emprenyar
ganxó
Una missa per que Déu els personi per lo salvatges que varen ser. Però Déu, no els catalans . Colla de fariseus.
Cartanya
La policia en general, i la particular del 1-O, va a missa? Deu meu com t`has de veure.
Angelblau
Els Mossos desplaçant catalans per fer lloc a policies espanyols. Caldra preguntar al Conseller de Interior quina es la seva prioritat.
Petete
Amen.
El comfessor
Les butlles, no es compren anant a missa, les butlles les donen els Jutjats d'Estrasburg.

envia el comentari