Miquel Iceta: "Les resolucions judicials s'han de complir i no es poden sotmetre a una votació del Parlament"

El primer secretari del PSC no considera que la suspensió dels diputats alteri les majories de la cambra catalana
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta | ACN

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha instat el Parlament a acatar la suspensió dictada pel jutge Llarena que afecta els diputats independentistes presos i l'expresident Carles Puigdemont. "Les resolucions judicials s'han de complir i no es poden sotmetre a una votació", ha afirmat Iceta, en referència a la possibilitat que la cambra porti la suspensió al ple. El primer secretari ha insistit en què totes les resolucions judicials són "opinables", però també ha volgut deixar clar que s'han d'acatar. Sobre la manera com fer-ho, Iceta s'ha mostrat caut i ha preferit no fer cap valoració fins a veure l'informe jurídic dels lletrats de la Cambra. D'altra banda, Iceta no considera que el magistrat del Tribunal Suprem vulgui "adulterar les majories", com va denunciar el president del Parlament, Roger Torrent. "El jutge no diu com ha d'estar composat el Parlament; les llistes poden córrer, però també és veritat que planteja una suspensió temporal, i per això serà rellevant llegir l'informe dels serveis jurídics i els lletrats de la Cambra", ha assegurat.

Comentaris
Josep
Calla desgraciat
XX
I amb els jutges feixistes que creus que s'ha de fer?Jo crec que s'els ha de fgotre a la presó, i més si son burrus vcom els que corren per Espanya
Iceta, professor de dret
Les decisions judicials han de ser rigoroses i dissortadament ara no es el cas. Quan una ordre es injusta no s'ha d'obeir, es diu des de el mon militar fins a casa de l'avia.
Pitxolí
¿També s'han d'acatar les resolucions judicials que decideixen de coses sobre les quals no poden decidir, o que decideixen violentant la llei, ultrapassant límits que la llei no admet que s'ultrapassin? ¿Per qui ens has pres, Iceta? Et creus molt hàbil i només ets un cinic.
Milio
Y lo digo yo que soy el papa de Roma, con perdon..
Vicenç Ramoneda
Si les resolucions judicials s'haguessin de complir les democràcies no existirien sols les dictadures.
Pilat
Si són frau de llei no.
Sr 155, a vosaltres us ho tapen tot
Així doncs, les penes de 10 anys dels teus amics Vera i Barrionuevo, també s'han de complir? o potser és que aquells segrestadors d'innocents ,són dels bons ja que no eren catalans? Podem seguir repassant amics vostres, en teniu tants ... com el Mr X, el Sala, els d'Andalusia i tants d'altres que les han fet de tan grosses que, no mereixen ni càstig, oi?
PBP
Iceta, ves a cagar home.
Mothi
Ai pesat , Iceta. D'entrada ho negues o ho regateges tot i només afluixes quan al teu jefe li convé. Ets tan previsible com prescindible.
Fat Boy
Els diputats elegits en una democracia no els pot treure ni Deu fins que es convoquin noves eleccions. Perque la sobirania resideix en el poble, no en jutges, funcionaris, guardies civils, reis, ni governs. Ara, si tot aixo es un paripe que ens ho diguin i s'haura d'explorar vies efectives per restaurar la democracia i castigar severament als tirans i els seus col.laboradors.
remigio III
"Por sus obras les conocereis" i, el que fa decent, honrat i respectable a una persona que, se li reconeix poder, no és la toga o la pistola sinó els fets. I, aquest senyor, no mereix el respecte de qui l'han sofrit les seues decisions en pròpia carn. Ni les togues, ni les banderes ni, les pistoles poden amagar tant misèria moral.
iceta el criminal del 155
calla crimunal del 155. llarwba no es jutge suno un invebtor de sumaris que fan plorarllareba a la preso ja
JordiP
Míster Twister, cap jutge del món pot modificar l'Estatut (pobret) ni el Reglament del Parlament. Aquesta sí que la has cagat de plé.
xup
bailon, buscat feina al paralel o torno obrir el Molino, com a vedet donaries la talla com a politic, estas a l,alçada del betum
Vilatà
No hem puc creure, que puguis mirat al mirall sense vomitar IZ
Luna Barceló
El primer que s'ha de complir és el mandat per majoria i en democràcia que vol el poble i vostè Sr. Iceta això sembla que s'ho passa per davall l'aixella i no oblidi que cobra del poble, no cobra d'una empresa privada. Potser li convendría deixar la política i anar a repartir bombones de butà així sabria que és fer feina de veritat i cobrar una merda de sou.
ciutada del mon
lo que diu l'iceta aci a europa, al mon i galaxia la llei s'ha de cumplir . aci i a serpo segon planeta de la estel.la zeta reticuli 2, a 39 anys llum , i hogar dels grissos, per tot arreu es de primer trimestre de primer de dret la llei s'ha de cumplir, i despres es recurreix a altra instancia superior, si no s'esta d'acord, es de primer de dret indepres i es lo mateix a tot l'univers, catalonia tractoria inclosa.
A aquests politics que no els cau la cara de vergonya per res els hairem de jubilar.
La societat a cambiat i ells volen deguir amb les prebended del 78.
Sarai
Encara haurà de venir el Sanchez a esbroncar aquest mico cec i sord

envia el comentari