Minoves dimiteix com a coordinador de la comissió d'incidència política de l'ANC

Sectors crítics de l'entitat consideraven que aquest no havia defensat la campanya de Primàries "com pertocaria pel seu càrrec"
David Minoves, Ana Surra i Oriol Amorós, durant l'acte a la UCE de Prada | Josep Maria Montaner

David Minoves ha dimitit com a coordinador de la comissió d'incidència política de l'ANC després de la crisi produida a l'entiat per les primàries de cara a les eleccions municipals. Sectors de l'Assemblea han impulsat una moció de censura a Minoves, però aquest ha decidit dimitir abans.

 

Minoves era contrari a donar suport explícit a les Primàries de cara a les eleccions municipals de 2019. Els crítics amb Minoves consideraven que aquest no havia defensat la campanya de Primàries "com pertocaria pel seu càrrec", i que tampoc defensa l’estratègia de l’ANC als mitjans en els que participa com a tertulià.

 

Minoves i altres membres de la Comissió Permanent havien aturat propostes de mobilitzacions crítiques amb el Govern i alguns critics consideraven "que havien supeditat l’autonomia de l’ANC al ritme que marquen els partits i Òmnium".Comentaris
John Smith
És a dir, traduït a l'idioma corrent, que actuava com un peó del mossèn, defensant els interessos d'ERC.
lluís
Ara no ho sé,però aquest militava a ERC a l'época de Colom i després a l'época dels Puigcercós,Carods i companyia
A Minoves
Ja era hora, els d'ERC el van posar per poder controlar l'ANC. L'assemblea no pot estar al servei dels partits. Ha de poder ser crítica amb els partits, només faltaria
Josep-Joan Carod Piugcercós
Personatge mediocre, tertulià penós, talp d'ERC dins l'ANC que va pensar que en podria ser president. Millor vagi a un casal de dia a jugar al dòmino, encara que ben pensat els avis no tenen cap culpa.
PBP
Aquest es el camí, el que no serveix cap a casa. Torrent, mira i apren.
Un bon defensor de Catalunya
erc, del tripartit que odia ANC
MINOBIS, bruticia d'erc, l'espia d'erc, la ronya tripartidista junt amb l'Amoros
jordi tor
Definitivament l'Assemblea ha deixat de ser l´entitat plural i transversal que era al néixer per convertir-se en un reducte sectari de talibans i carlins trabucaires. Que tingueu sort! o millor no!
Petit oblit
Jordi Tor, xato, t'has oblidat de posar el nº de carnet d'ERC i el càrrec que tens amb el sou que et guanyes que segur n'ets ben mereixedor. Pobre Heribert si aixequés el cap!
Groc
Molta critica Sou tan perfectes amb les primaries ,que feu lo que os mana Puigdemont Sabeu que teniu molta gent de Reagrupament del Si etc ,pactaireas amb el PEdCAT? De l'epoque den Pujol ja ignoraba a ERC l ara els mes il·luminats continuen igual. L'ANC comnça a semblar un partit (soc soci, esperant que millori)
fora el talp
Vaja, vaja un talp del mossèn a l'ANC...

envia el comentari