La ministra de Salut també té un màster de la Rey Juan Carlos amb irregularitats, segons eldiario.es

Carmen Montón hauria començat la formació quan bona part de les assignatures ja havien començat, i hauria tret un 8,43
Carmen Montón
Carmen Montón | EP

La ministra de Salut, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, també té un màster de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) amb irregularitats, segons publica aquest dilluns eldiario.es. Tal i com explica aquest diari, té el títol en Estudis Interdisciplinaris de Gènere, però hauria començat aquesta formació quan bona part de les assignatures ja estaven cursades. I, de totes maneres, segons apunta el diari, hauria acabat amb un 8,43 de mitjana.
Comentaris
La fiscalia afina les proves perque et puguis carregar a qui et vingui de gust
La Rey Juan Carlos t'afina el currículum perque puguis ocupar els més alts càrrecs, amb responsabilitats que afecten a milions de persones, passant per sobre de centenars o milers.de candidats més ben preparats. És el xollo de ser polític a Espanya,senyors! Si vol un futur pel seu fill/a, no estalviï per pagar caríssims estudis. Apunti'l a un partit polític des de l'adolescència i tindrà el futur resolt!
Jordi Estelada
El desprestigi d'aquesta universitat discórrer en paral'lel amb el declivi de la monarquia bananera exemple excels de la corrupció que impregna tota Espanya, on no hi ha cap estament (gubernatiu, polític, judicial, policial, militar, periodístic etc) que se salvi o que estigui net. Spain is pure putrefaction!
Angelblau
Doncs clar, son del PPSOE. Ja esta tot dit
Tal com raja
Si continuem gratant en aquest temple de cultura trobarem tresors que ni l'Indiana Jones s'hauria imaginat quan va anar a buscar l'Arca de l'Aliança.
Sinverguenses
Que poca vergonyes, als que no som polítics, ens toquen 5 anys d'estudi com a besties per un titul. Després representa que aquests estafadors saben el mateix que un que ha estudiat, quan només saben estafar. I a més el reste del mon desprecia ara el nostres tituls.
I volen ser ministres fent veure que es per el be dels ciutadans.
Tots aquests falsificadors, estàn destrosant la universitat espanyola, fent que les llicenciatures espanyoles no siguin creibles al extranger.
simonet
Tothom a la mani de demà! Aquest any hi ha més motius que mai per anar-hi. Penseu en l'a por ellos, els cops de porra, els presos, els exiliats, el 155. Diguem no a la repressió i sí a la independència i la llibertat. Si aquesta manifestació punxa, els castellanistes brindaran amb xampany. És això el que volem? Donar moral a l'enemic? L'11-S, fem que se senti la nostra veu. Que el món sàpiga quants som i què volem. I de passada, farem callar els que diuen que estem desunits i desmobilitzats.
Jordi Esmit
Aquest universitat japot abaixar la persiana i que obri un basar xinesos un paio . Els universitaris que vagin en compte a l'hora de presentar els currículums si es que hi han passat .
Pauline
Entre ells es tapen les vergonyes. Tots son iguals. Pp=psoe=ciudadanos Tots callen, tots tenen coses a callar. Per comprar un títol tots van a la mateixa universitat . Fàbrica de títols per a politics

envia el comentari