La ministra d'Hisenda insta Torra a retirar els llaços, o que "li caigui tot el pes de la llei"

Montero lamenta que els llaços s'utilitzin per "atiar la confrontació" per "esgarrapar" alguns vots
La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero
La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero | Europa Press

 

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha assenyalat aquest dijous que la Generalitat ha de complir el mandat de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar els llaços grocs i les banderes estelades dels edificis públics, i ha apuntat que en cas contrari li ha de "caure tot el pes de la llei". En una entrevista a TVE, recollida per Europa Press, Montero ha ressaltat que "les lleis cal complir-les, (...) els mandats dels òrgans que són àrbitres en els processos de la democràcia cal complir-los, i si no, ha de caure tot el pes de la llei sobre els quals no el compleixen".

 

La JEC va donar el dilluns 48 hores de termini al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè ordenés la retirada de totes les banderes estelades i llaços grocs amb la finalitat de complir amb la neutralitat política dels poders públics davant les eleccions generals del 28 d'abril. Torra va anunciar aquest dimecres que mantindria el llaç groc en el Palau de la Generalitat i va enviar un escrit a la JEC protestant perquè s'exigeixi la seva retirada i sol·licitant reconsiderar la decisió. Montero ha lamentat que els llaços s'utilitzin per "atiar la confrontació" per "esgarrapar" alguns vots, i ha recordat que la JEC "ha pres una decisió, ha adoptat una resolució, i cal complir-la". "Si no els treuen, hauran d'aplicar el règim sancionador i provocar que els llaços es retirin", ha afegit.Comentaris
JordiP
I què co.ny pinta el ministeri d'Hisenda en aquest tema, 00?
qualsevol impresentable s'erigeix en portaveu
España es un pais de gilipolles
X*2
No et quedaria malament un llaç groc al coll, feixista de merda
Espanya país podrit dictador i mafiós
Som tan diferents!!!!
Espanyols, segur que no som!
Pep de la Vi!a
Acceptem ( que no és el meu cas ) que el llaç groc és partidista , el no-llaç groc també ho seria , o no ?? .
Republicà
Montero saps el que significa la democràcia i la llibertat d'expressió, doncs no ho sembla perquè ni la respectes. Potser és que estàs influenciada pel miguel izeta
Futur immediat
Si pixes groc no t'atendran al CAP, la senyera color "atleti", els catalans ictèrics a la presó sense judici, i anar fent fins que diguem PROU
Uf!
Doncs potser que fessin lleis mes lleugeres.
EL IMPERIO de la ley (X.P)
El pes de la llei contra la llibertat d'expressió d´individus, col·lectius, institucions i de Pobles sencers, a qui neguen la llibertat de ser, pensar i treballar en Pau, per un futur aliè a l´actual oligarquia de Borbonia. Mentre les màfies de les obres del TGV, els Castors, las mordidas en la venda d´armament, etc, etc, etc, campen lliurement i permissivament, sota la mateixa llei. Ja ho diu la dita: Feta la llei feta la trampa.
ks
la bleda aquesta a q es refereix a la preso..
Psou qui t'ha vist i qui et veu
Qui li anava a dir al Psoe, que quan tinguesin el poder, la feina de la seva ministra de hissenda, seria amenaçar perquè es retirin uns llaços grocs, símbol per l'alliberament de presos politics pacifistes.
Luna Barceló
Senyora socialista, perquè no demana que caigui el pes de la llei a tots els corruptes polítics començant pels del seu partit, perquè no demana que caigui el pes de la llei als que no paguen els imposts, els no paguen a la seguretat social... A vostè li sembla correcte que una Ministra cobri per dir bajanades com que s'han de retirar uns llaços grocs que només són el símbol per demanar llibertat d'expressió??? Senyora, vostè deu tenir un màster que ni Casado.
Picafort
Aquesta gasta un lèxic que sembla tret d'una pel·lícula americana del far-West o de jutges i policíes.
odisea
Debe ser amiga del Tajani.
SARA
Si retiran los lazos amarillos, lo que tendríamos que hacer los ciudadanos es colgar mas a nivel particular en los balcones y fachadas de nuestras casas y teñirlo todo de amarillo.

envia el comentari