Millo porta a la fiscalia la web 'governrepublica.org'

El delegat del govern espanyol creu que el nou portal pretén insistir en una "ficció" que se situa "fora de la legalitat democràtica vigent"
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo | ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que aquest divendres ha posat en coneixement de la fiscalia la web 'governrepublica.org', que ha difós Carles Puigdemont a Twitter. "Un altre despropòsit", ha assegurat Millo en roda de premsa des de Barcelona. Entén que el portal pretén "intentar mantenir viva un ficció, que a ulls de tothom no deixa de ser un esperpent, que ataca directament la imatge i la dignitat de les institucions de l'autogovern de Catalunya". "Un intent de generar una ficció d'una cosa que és inexistent però que a més es posa absolutament fora de la legalitat democràtica vigent", ha insistit en roda de premsa aquest divendres. A l'espera de les autoritats, Millo ha assegurat que "és de preveure" que com altres webs serà "desactivada".

Comentaris
Karlus
Fora els feixistes botiflers com aquest paio
Que porti també el que he cagat jo aquest matí
Català a Mallorca
Això tmb és il·legal??!!! Mare meva a aquest pas Corea del Nord semblarà el país de la llibertat digital al vostre costat...
miquel
I quina por té??
Agosarat
La ficció pot ser dolenta o agradable però sempre és superada per la realitat. La prova la tenim amb un execrable individu d'avançada senil·litat coma Delegat de l'Estat (ocupador). Comença la funció dels "Tontos útils"
Fatxe dictador ,oportunista vividor i parasit.
Karlus
Fora els botiflers
Vicenç Ramoneda
La web del PP també car només representa una part ínfima i és residual i a sobre ens vol governar a cops de 155!
Anna
I en el cas que fos aixi, passaria res? O és que Joc de Trons forma part de la història de la humanitat? Esteu malats tots els del 155- I en Millo, el dia que es crii malves, més d'un respirarà tranquil.
Cipollino
Hauries de perseguir la web del Club Super3, que també és una ficció. No pots deixar de fer el ridícul?
enricsvh
Quin paper mes desgraciat, te tocat fer a la vida....pobre home
la fuerza bruta
Part de la paranoia anticatalana de todos los tiempos! conclusió: la maxima espanyola de todos los tiempos impera: "Yo te digo lo que tienes que hacer y yo hago lo que me da la gana"
at
millu -> rata de claveguera
Sapastre
Ficció amb suport majoritari al Parlament. Afortunadament ell viu a la realitat (4 diputats de 135, oi?)
Obre els ulls
Que hi fa aquest paio encara aquí? Es fora del seu país, i el te tant aprop...
jacqme
Per què no emeten una altra Euroordre? No se li ha ocorregut al millo? Segur que no recorda com acabà la primera.
xup
PEPITO GRILLO IS BACK!
Sisco
Aprofita que tard o d´hora s´ha t´acabarà el xollo aquest de fer de xibato. Roma no paga traïdors
Indigne
Tindrem memòria.
tal faras tal trobaras¡¡ algun dia t'arribarà " LA FACTURA"
"un intent de generar una cosa inexistent però que a mes es posa fora de la legalitat democratica vigent" OLE TU¡¡ ES A DIR: QUE UNA COSA QUE NO EXISTEIX,JA ES IL.LEGAL.¡¡ esteu tan desquiciats i tu tan ple d'odi,que ja no saps ni el que dius,quin fastic¡¡ ets un etern llepa..ls¡¡ has anat remenat la cua per tots els partits, alguns com ja et coneixien,et van ignorar ,i vas anar a parar al pàrtit mes fals corrupte i feixiste,porser per allo de "DIOS LOS CRIA I ELLOS SE JUNTAN"
República Catalana
https://governrepublica.org
Maracaibo
Un hipster total. La seva predecessora la llanos de luna es dedicava a empaitar estelades; aquest més modernet ho fa amb les web. Té molt de merit
Anna
Tu si que ets una fixio d,algú inexistent: un titella del PP q no té grup al parlament català. Plega, fots pena. Non grat a Girona, la teva ciutat. Tot dit
Monty
Millo, ets una rata de claveguera!!!!!
Fart
Aquest cada cop que caga es clona
Elisabet
Sr Millo, per desgracia el que no ?s ficció és el fet de que ets un personatge miserable. Vas estar a convergencia, vas picar la porta als del psc, i finalment vas acabar amb els més mafiosos...vergonyos!

envia el comentari