Millo: "No es pot dir genèricament que els 400 CDR siguin organitzacions violentes"

El delegat del govern espanyol a Catalunya diu que "aquells que sempre han actuat amb caràcter violent, ara han tingut l’habilitat de rodejar-se de persones molt pacifistes"
El CDR envolta Sants
El CDR envolta Sants | Jordi Borràs

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, ha assegurat aquest dimarts a Catalunya Ràdio que “no es pot afirmar genèricament que els 400 CDR que hi ha identificats a Catalunya siguin organitzacions violentes”, però ha afegit que “tampoc es pot negar que dins d’alguns CDR hi ha persones que usen l’estructura com a coartada per actuar violentament d’una manera pràcticament camuflada”. Millo ha agregat que “hi ha una actitud pacífica que actua conjuntament amb conductes de caràcter agressiu”. El delegat del govern espanyol ha reiterat que no està disposat a fer una “acusació genèrica”, però ha subratllat que “alguns comportament son agressius”. “Hi ha persones que es comporten fora de la llei. No és tot blanc i negre. Quan això actua de forma barrejada genera una gran confusió”.


 

Millo ha definit el CDR com “un fenomen recent, que és digne d’estudi des del punt de vista sociològic”. “És una organització viva, que actua en diferents àmbits per defensar la via unilateral i que està formada de morfologies molt diferents: gent gran, universitaris, fins i tot executius d’empreses”. El delegat del govern espanyol ha dit que el CDR ha aconseguit “fer una cosa impensable” i és que “aquells que sempre han actuat amb caràcter violent, ara han tingut l’habilitat de rodejar-se de persones molt pacifistes”.
Comentaris
Picafort
Per ara la úniques organitzacions violentes comprovades han sigut la delegació del govern espanyol a Catalunya i les seves derivades policials.
LUIS
En cambio si se puede decir que Millo es un lacayo de la dictadura que aprueba la violencia criminal de la policia politica del régimen contra los que piensan distinto en cuanto a la unidad de eso que llaman españa. Para Millo si tu pensamiento en ese tema escomo el del dictador franco, es perfecto, puedes entrar a blanquerna, gasearla y tan felices. Si cortas una carretera protestando por los encarcelamientos eres un terrorista. Millo, ¿ eres mas tonto que malo, o a la inversa?
Qui és aquest petitó
Tu , i els que són com tu, sabeu ben bé qui són els violents. Si els CDR ho fossin de violeta , el país estaria ja de potes enlaire. No creus ?
A los amistós todo...
I ell que els coneix bé potser ho sap. No sembla que l'art. 422 del Codi Penal sigui d'aplicació a Múrcia. Més concretament, a uns funcionaris que han acceptat unes vacances per pagades a Múrcia?
Ramon
Per autèntiques xorrades, qualsevol vaga sectorial o general i ja no diguem qualsevol protesta okupa n'arma que sí que són violentes, de vegades extremadament violentes, i mai no se'ls acusa de terrorisme ni res que s'hi assembli. I si el govern contra el que l'armen no és sociata o pudent, tota la premsa es posa del seu costat i contra tant el govern com contra la policia al més mínim "excés". I ja dic, no per res important ni, sovint, just sinó per qualsevol xorrada o per causes indefensables.

envia el comentari