Millo diu que l'independentisme amplia els seus "enemics"

"Em sembla una mala manera de viatjar per Europa", afegeix el delegat del govern espanyol
Imatge d'Enric Millo durant una intervnció
Imatge d'Enric Millo durant una intervnció | Europa Press

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha constatat aquest dijous que l'independentisme ha ampliat els seus "enemics" i ara també culpa Europa dels seus mals. "Fins ara l'independentisme es fonamentava bàsicament a identificar un enemic, Espanya, com el malfactor i el responsable de tots els problemes. Ara s'enfoca cap a Europa com a culpable d'aquests fets. Em sembla una mala manera de viatjar per Europa", ha opinat Millo sobre la manifestació de Brussel·les després de la reunió del Consell de Ministres.

 

El popular ha remarcat que l'actuació dels partidaris de la independència "cada vegada va més lluny", i ha fet èmfasi en el fet que les persones que han viatjat a Bèlgica estan exercint el seu dret "constitucional" de manifestar-se "en la seva condició d'espanyols, utilitzant el DNI espanyol".

Comentaris
Esteu quedant com lo que sou davant d,Europa,uns dictadors faxas i corruptes Adéu Espanya
Inde
Cuando no se tienen argumentos se dicen tonterías
OPUS-DEI, el gobierno de chorizos de Españñaa con faldas
MILLO cada dia més puta del Rajoy i del OPUS-DEI, banda mafiosa del PP-PEDERASTES-COPE.Te pagan por odiar a los catalanes, oi chorizin con familia franquista indecente
Txell
Esteu acabats a Catalunya, Millo
millo, us heu cagat a les calces
qualsevol que vagi en contra de la nostra independència es el nostre enemic, et queda clar, mullo rima amb capullo
Sapastre
"Em sembla una mala manera de viatjar per Europa". Home, molt millor que atonyinant àvies.
La crua realitat és que això no està agradant als belgues
No comparteixen la causa independentista; excepte alguns euroescèptics vinculats a la ultradreta. No els hi causem simpatia. No anem bé.....
Vigia
Fer una manifestació és ampliar els enemics, segons el Sr. Millo. Queda clar, doncs, quin és el concepte que té el PP en general i el Sr. Millo en particular de l'exercici de les llibertats fonamentals. Suposo que ja els podem dir "franquistes"!
OncleSAM
No serà que els catalans van a Europa a demanar ajuda perquè vosaltres no sabeu resoldre els problemes que teniu amb els catalans dialogant?
Català a Mallorca
Però quina idiotesa és aquesta de dir ara que ens podem manifestar a Brussel·les pq tenim un dni espanyol? Que jo sàpiga a ningú li han demanat el seu dni a la mani, ja no sabeu que dir davant l,onada groga que us vindrà el 21D. Quan siguem lliures a la nostra República ja li farem arribar els dni,s a la moncloa pq us els confiteu pardals!!!!
Arnauix17
El que més greu em sap és que aquest personatge sigui de Terrassa com jo. Tot i que tenim altres bones peces, om el director del Periódico i com l'enviat del govern pel 155 a la conselleria d'Interior, el diplomàtic Fernández Trugo
J.M.
Ja no saben que dir aquests fatxes. Com que es queden sense arguments, de fet no n'han tingut mai, només les porres, han de dir ximpleries. Per cert Millo, tu no dónes polvorons com el mico de l'Albiol?
Gongylus
Aquest.home, en Millo, a més de mancat de dignitat és curt de gambals, oi?
Sisco
Millo saps que diuen els Gallecs "ESPAÑA NUNCA MAIS"
agustí figueras
Millooooooooooooooooooooooooooo !!!, porque no te callassssssssssss !!!!!!!!!!!!!!
Filiprim
Aquesta gent insignificant, com el Millo, només sap parlar d'enemics, de guanyar 10-0, d'agredir, d'insultar, de menysprear, de prohibir, d'imposar, d'empresonar qui amenaci els seus privilegis, d'emmerdar-ho tot. Per sort, al davant tenen un poble que vol construir un futur millor per a tots i que no pararà fins a aconseguir-ho
pm
Recordo estimat Millo que en la meva joventut no es podia anar a Andorra sense el famós DNI que ens haviem de menjar tant sí com no. Apa rei, a fregir espàrrecs!
Millo
Calla usurpadors.
Lleidatà
Jo el tinc perquè no em queda més remei, no per gust.
marc
Ets la veu de su amo. Incapaç de pensar per tu mateix... ja varen fer bé els d'ERC.
Vicenç Ramoneda
Ni cas dels que pertanyen a aquesta organització criminal que governa espanya ni del que els recolzen.
Dámaso
Certera vision Millo. Las libertades recuperan el terreno usurpado en Cataluña. Bocanadas de aire limpio barren ya las toxicas humaredas separatistas
pum
Ep!
I si no fóssim espanyols també en tindriem de DNI. No et fot!
Amusic
Un exemple clar d'abduit.
El cambia camisas oportunista dient burradas com tots els del partit podrit
Pussy Galore
Millo, ets un capullu i el temps et posara en el teu lloc.
Onix
Que aquest mini-fulano és enemic de la nostra independència ja és vell. Les pretensions de lo que diu són paraules vanes. Ni cas.
quesruc
Ara per ara només ens podem moure per europa com españols. A mi ja m'estaria bé de no poder anar a europa si no hi tingues que anar per el que hi vam tenir que anar. I si demà només hi puc anar amb el passaport català seria FANTÀSTIC!!!!
Josep
Si el canvia camises l'agués acceptat E.R.C, avui seria UN GRAN INDEPENDENTISTA !!!, tÉ NASSOS LA COSA!!!
CS
Millo, que el DNI, el tenim x collons. Xq paguem uns impostos x pagar-te el sou qe no et mareixes. Hi hem anat a Brussel.les, xq no ens desenganxem d'españa ni amb aigua calenta. Ruccc

envia el comentari