Millo diu que per intervenir TV3 primer cal un debat al Parlament i informes del CAC

El delegat del govern espanyol afirma que "en aquest moment no hi ha sobre la taula una ampliació del 155"
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo | ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que de moment no es planteja una amplació en l'aplicació de l'article 155 a Catalunya que inclogui la intervenció dels mitjans públics catalans: "No hi ha sobre la taula en aquest moment una ampliació del 155". El delegat ha defensat que els òrgans de control dels mitjans públics "vetllin per garantir que els mitjans de comunicació compleixin amb la seva finalitat informativa amb neutralitat davant dels fets polítics".

 

Millo ha explciat que "si de l'actuació" dels mitjans públics "no es garanteix la neutralitat i objectivitat necessàries que han de tenir" primer s'ha de debatre a l'òrgan de control del Parlament i el CAC pot fer informes si se li demana. "Segons les respostes que es donin, seria un tema que es podria valorar, però no em correspon a mi", ha afegit Millo. El delegat ha dit que això correspondria "al Parlament i al CAC, davant les queixes reiterades que hi ha dels grups que no hi estan d'acord".


La comissió de control específica del Parlament ha insistit Millo que "s'hauria de reunir si es considera que des de la televisió pública no s'actua amb criteris d'objectivitat, neutralitat i professionalitat". És en el marc la comissió de control "on s'ha de discutir i els responsables dels mitjans, que han d'estar sotmesos a control, donar explicacions".

 

Millo ha subratllat que el 155 es queda de moment com està pel que fa als mitjans públics: "Això fins avui no s'ha plantejat en aplicació de les mesures del 155 perquè la comissió del Senat que ho va debatre va excloure aquesta possibilitat". Aquesta intervenció es va descartar perquè un requisit que va posar Mariano Rajoy va ser que "hi hagués consens el més ampli possible, que finalment va ser del 80%". Els socialistes van presentar una esmena perquè no es s'actués en els mitjans de comunciació i el PP i Cs hi van estar d'acord.

Comentaris
Català a Mallorca
Pq no us interveniu el cerbell i ens deixeu en pau d,una vegada!!!!! Aneu a tocar els nassos a castella que allà us adoren, aquí sobreu, colons go home!!!!!
El mirall d'imparcialitat...
és RTVE, és clar. Aquestes declaracions tenen l'objectiu d'autocensura a TV3.
Feixistes:
Sinvergüenses, per que teniu que intervenir alguna televisió o radio, on es la llibertat d'expressió, voleu vendre el vostre fastigós relat a dos milions de catalans que no us creuen, doncs, sí, el 1 d'octubre, va ser violent, 15.000 policies armats van treure un ull i can provocar 1.000 i pico de ferits, i desde llavors 200 més, i el PP es corrupte, i la Cifuentes va manipular per tenir un master, i tenim presos polítics, i tenim exilats polítics, i ens robeu pe el cap baix17.000 milions anuals
1410
A veure intervinguda fins a un cert punt ja ho està TV3, ara bé la intervenció que ell esmenta entre línies sembla que necessita més requisits que la intervenció del Govern i del Parlament. És molt condescendent aquest senyor.
El de sempre
Si fots un polvo i el resultat, passats uns mesos, és alguna cosa com tú ......... val més tallar-se-la !!
I mentre Millo parla
Torrent no presenta ni prepara la promesa querella contra Llarena.
Pussy Galore
Millu xaqueter. No oblit ni perdó.
rd350
millu -> rata de claveguera

envia el comentari