Millo diu que farà un llibre amb informació que Puigdemont li va demanar de no fer pública

El delegat del govern espanyol diu que abans de convocar el referèndum va proposar al president un "mètode" per "evitar la col·lisió"
El delegat del govern espanyol Enric Millo
El delegat del govern espanyol Enric Millo | ACN

El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, ha revelat aquest dimarts que té la intenció d’escriure un llibre on, segons ha dit, donarà informació que el president Carles Puigdemont li va demanar que no fes pública. “Pocs dies abans que convoqués el referèndum, vaig anar amb un missatge molt clar: ‘Escolta, president, mentre tu no convoquis un referèndum il·legal, això que planteges té una solució’”, ha explicat. Millo li va proposar “un mètode per buscar la manera d’evitar la col·lisió” amb l’Estat. “I ell [Puigdemont] em va demanar que no ho féssim públic”, ha relatat Millo als micròfons de Catalunya Ràdio. El portaveu de La Moncloa a Catalunya ha afeit que en aquell moment va comprovar que "l’objectiu de Puigdemont era la col·lisió, perquè si entràvem a dialogar corria el risc que arribéssim a un acord i s’acabés el procés”. Millo ha assenyalat que “només” el govern espanyol tenia la voluntat d’arribar a un acord.


“El vaig advertir: ‘No convoquis un referèndum il·legal perquè després no tindràs marge d’actuació, estaràs en un camí sense sortida”, ha relatat Millo. Segons la versió del delegat del govern espanyol Puigdemont li va contestar: “Escolta, ho sento, no tinc més remei, tinc la pressió dels que estan al meu voltant, d’ERC, la CUP, tots em diuen que ho he de fer; entenc el que em dius”.

 

A continuació Millo li hauria dit: “Si convoques el referèndum ens condemnes a tots els catalans a una situació de col·lisió amb l’Estat i això és una irresponsabilitat”. El delegat del govern no ha volgut detallar l’oferta concreta que va fer a Puigdemont per evitar la col·lisió: “No és el moment —ha dit—, vaig donar la meva paraula que no s’explicaria el contingut d’aquestes reunions”. En tot cas, ha afegit, la proposta ho posava “tot” sobre la taula, “excepte que el Govern pogués prendre una decisió contra la llei”.

Comentaris
Ja
Ja com el màster de cifuentes, i d'altres currículums. Ni cas a res del que dieu, mentides, mentides i mentides.
pac
No tens cap credibilitat, ni ètica ni moral. Com esser humà ets un zero patatero.
Peret
Vol dir que el llibre li farà directament la guardia civil Un informe d'aquells que fan en forma de llibre. Tot veritat com ens tenen acostumats.
Guaita
El dia que es publiqui tota la informació sobre el lacai milillo tot seran corredisses per anar al w.c. i ser-hi a temps.
Maria Teresa
El llibre que vol escriure Millo sobre la suposada conversa amb el President de la Generalitat ja té títol: "Les mentides del Sr.Millo". No ens creurem res del que escrigui.
Segur que serà un best seller
Ah, però, sap escriure???? O li farà algun becari del CNI? o potser el negre de l'Ana Rosa Quintana?????
Jessica
Com a molt deus tenir informació per escriure un sonet.
Papitu
millor fes un cagarro, analfabet
JMSS
A part dee BOTIFLER, ara ets un BOCAMOLL. La fiscalia t'ho afinará.
Anna
Persona de confiança. Seria capaç de vendre la seva filla. L'ànima, ja la té venuda de fa temps.
Català a Mallorca
Odtia això ja és anar a la desesperada 2.0!!!! Millo això fot un tuf d, historieta de còmic dolent desde Melbourne...mare meva nen com pots sortir ara amb aquesta....foteu pena però de la grossa!!!!
millo almoina de gurtel
millo de gurtel.pp ets una cosa insignificant i franquista.visceral. vius de l'almoina de gurtel.pp
credo
I va i m'ho crec!!! Aquest lacai ens pren per tontos o què. MAI han ofertat RES.
pallasso
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. millo, el teu nas ja passa per gran via/plaça espanya, i es perd en l'horitzó.
MJE-MiT
Si va donar la paraula que no ho faria públic, perquè en farà un llibre?
Berta
La guàrdia civil li farà de negre literari . jajaja !!! Que li dimani consell a la A.R .!!!!!
pep
Aiiii Millo, encara et veurem a la presó....
XavierC
Quina gran notícia, el senyor (?) Millo sap escriure.
enricsvh
Millo, para ja d'arrossegar-te com un cuc llefiscós. Esteu perdent i teniu pànic. Oi que si? Que desfruitis dels últims temps, que et queden com a Virrei. //*//
JordiP
En Millo? El Millo és més fals que un dólar de xocolata. To això és mentida o,xi més no, és mitja veritat, que encara és pitjor. Que publiqui, que publiqui aquest llibre si té 00, ja és molt famós abans de nàixer. Suposant que en sàpiga, d'escriure, és clar. A que en aquest llibre no gosa explicar perquè va marxar de Terrassa per a instal·lar-se a Girona.
Indignada
Sr. Millo... Jajajajajajaja pensa que algú se'l pot creure
Andreuenc_Dani
Collons. Que bo que es Millo, se'm cau la llagrimeta, el votaré home. Ara que ja sabem que li va dir a en Puigdemont, ara voldria sabre que va dir a la cúpula dels seus. Suposso que tsmbé els haurà renyat.
Pussy Galore
De moment s'en poden fer uns quants de llibre només amb els teus canvis de jaqueta, per assegurar-te la menjadora.
Gebre
Demostra-ho.
S' ho escrivira també el "negre" de la Quintana .
Joan
Però, sap escriure aquest impresentable ?
Breu
Si seré molt breu. Dubto o moltisim que en CARLES PUIGDEMONT, SI EL NOSTRE PRESIDENT, a tu et confies res. És prou inteligent i tu al seu costat dubto que et dirigís la paraula.
Joan
Primer farà un master en escriptura creativa a la U. Juan Carlos I - això li serà fàcil, només caldrà que s'hi matriculi - deprés en Llarena li farà d'editor i la fundació Franco l'hi publicarà.
Amadeu
Mafiós xantatgista i mentider. Aquesta és la vostra manera de fer i de ser. Ui ui ui que esteu mooooolt espantats!
rd350
això mateix, com quan li vas demanar al Puigcercós per entrar a ERC i després o vas negar, oi rata ?
Montserrat
Aquest hauria d' acabar a la presó amb el trio 155. Tota Espanya als carrers homeeee! Per reclamar una República espanyola i fotra fora a tota aquesta colla de gàngsters que s' han ficat a la política. Catalunya ja ho ha fet. A veure si teniu collons de fer-ho els espanyols.
Qui és aquest millu ?
On podrem anar perquè ens el signis ? A alguna " casa cuartel " ?
I tenía raó
quin es el problema ?
Ricard
Millo. Hi ha gent que també sap coses teves i que si les expliquéssin no t'agradaria gens. €€€
fora feixistes
Millo ets un paquet. Fot el camp de les nostres vides !!
millo del raval
millo com les putes visquen del que pot
xup
l,Hi pots passar els apuntas al gran IBAÑEZ, que aixo es digne del Mortadelo i Filemon
Cartanya
Suposo que no cobraras per publicarlo, per que a sobre de trair la confiança de qui et va demanar no fer-ho public, a sobre cobris per el llibre. Ja sabeu aquells que vulgueu guardar un secret, no l hi expliqueu al Millo, per que demostrara si ho publica que es un boca moll.
Falsos cínics i mentiders
Tu creus, Millo, que amb lo mentiders que sou, algú pot a Catalunya creure's algo de lo que diguis tú, o el teu partit?.
JordiP
Ja pot anar fent llibres, aquest. Com no copiï la guia telefònica ... L'Artadi ja li ha dit mentider, que ella hi era i que tot això no és veritat. Que el MIllo és un troleru i un fantasma ja ho sabíem. Ara, el que no pensàvem és que s'atrevís a plasmar les seves troles sobre paper imprés. A que al final no hi ha ni llibre ni prospecte ni paper de fumar ...
JordiP
He sentit el Millo amb la Terribas aquest matí. Pobret. Està molt depre perquè ningú el fa cas, ningú l'informa, ningú li dona feina ni res. Li pesa molt ser l'únic hostejat al palauet de Mallorca-Lauria, que amb el pesat ornatge art-déco li cau a sobre. Ell preferiria una torreta a la part d'Horta que toca Collcerola, per poder conrear tomates i alls. Així estaria entretingut i no notaria a faltar les trucades de M.Rajoy, SSS o Torrent. Pobret Millo, un cero a l'esquerra i un paio a la dreta.
Potser esta pensant en canviar de feina i dedicarse als guions teatrals
Filiprim
Pues como no le compre el libro su madre al BOTIFLER...
QUI ES AQUEST MILLO?
Joan
Puidemot a prision

envia el comentari