Millo diu que les diferències entre ERC i JxCat impedeixen l'aixecament del 155

El delegat del govern espanyol retreu que aquesta manca d'entesa dilata el restabliment de la normalitat a Catalunya
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo | ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha responsabilitat ERC i JxCat del manteniment de les mesures de l'article 155. Segons Millo, les diferències entre els dos grups parlamentaris per plantejar un candidat a la presidència del Parlament que reuneixi tots els "requisits legals" impedeix que es puguin aixecar les mesures del 155 i que això dilata el restabliment de la normalitat a Catalunya. En el marc d'una visita aquest dimecres a Tarragona, Millo ha evitat valorar la compareixença de l'exdiputada Mireia Boya al Tribunal Suprem i tampoc ha volgut opinar sobre el recurs de Junqueras al Tribunal Constitucional i s'ha limitat a expressar "màxim respecte a la independència del poder judicial" i que, si bé hi ha tot el dret a recórrer, "ningú està per sobre de la llei".


"Tots tenim els mateixos drets i deures, ningú està per sobre de la llei, però al mateix temps té el dret a recórrer les resolucions que consideri oportunes", ha afirmat Enric Millo. "En aquest estat de dret, tothom té els seus drets garantits i que compleixi amb les seves obligacions", ha conclòs.

 

En relació a les discrepàncies entre ERC i JxCat, el delegat del govern espanyol a Catalunya s'ha mostrat contundent, atribuint a aquesta disputa el fet que es dilati l'aplicació del 155. "L'únic motiu pel qual les mesures del 155 estan encara en vigor és la incapacitat d'aquests grups per culminar la investidura d'un president", ha insistit.


Millo confia que "puguin resoldre aquestes qüestions internes i facin un plantejament concret". A partir d'aquí, ha recordat que el president del Parlament és a qui li pertoca conversar amb tots els grups i ha emplaçat Torrent a obrir una nova ronda de contactes perquè sorgeixi un nou candidat.
Comentaris
Karlus
Quant tu ja no emprenyis, dient collonades, ja anirem millor, botifler
per no tenir, no tenen ni paraula
I si no fos per això seria per allò, amb tramposos no s'hi poden fer tractes.
pm
Apa Millo, serà que et preocupen gaire les diferencies entre ERC i Pd_CAT. Qualsevol excusa és bona oi?
Triangle
Recordant el famos comentari ... PORQUE NO TE CALLAS !!!
Teresa
Excuses de mal pagador. A part de ser un mentider de l'alçada d'un campanar.
Que és curta la memòria
Ja no se'n recorda del que li va costar al PP formar el darrer govern? SI no fos pel 155 i per les vostres trampes ja tindriem president. O és que no es va reptar al president Carles Puigdemont a guanyar les eleccions? Tot i no ser el partit més votat és qui té més consens, per cert, el PP és el darrer grup del Parlament.
Al Sr. Caragirat....
...altrament conegut com a Millo (segons DNI). DEixa de dir mentides. El 155 el vau imposarvosaltres, el partit dels quatre diputats. Què no ho oblidi ningú. Que tothom ho recordi avui i per sempre.
Baldiri
Venut!
Monty
Millo, el poble et Posarà al teu lloc, mirant a ....
Qui ho impideix són
els del gobierno Ñ amb la recursada i altres gestions per invalidar les decisions de la majoria sortida de les "eleccions". No en van tenir prou en torèdejar els partits independentistes. A posteriori s'atorguen el vot de qualitat.
Quin acudit
No es cansen de dir mentides
Anna
NO caldria aixecar res si no l'haguessin fet. I a més, ja ens han dit que no l'aixecaran. I a mi, més igual. Jo vull república. FEM REPÚBLICA.
Millo es l.exemple de franquista oportunista i vividor , A la presor ja
Llibertat presoners polítics
Quan hom no té arguments, cal dir una poca-soltada cada dia per a sortir a les notícies, recordeu l'inefable Garcia Albiol, que fins fa poc també deia una bajanada cada dia... ara no tant sovint.
Pussy Galore
I que el sol surti cada dia impedeix, també, que s'acabi la aplicació del 155. Botifler del collons, venut.
Mariano
No digas sandeces , q te caeran las dientes
B.B.B.
Millo ves al tanto que al final hauràs d'anar a viure a madrid, que tant t'agrada

envia el comentari