Millo creu que la situació al Parlament arriba "al límit"

El delegat del govern espanyol diu que si la cambra catalana "està paralitzada és perquè el seu president ho permet"
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo | ACN

El delegat del Govern espanyol, Enric Millo, ha remarcat aquest dimarts que la situació al Parlament ha arribat "al límit" i ha responsabilitzat al president de la cambra, Roger Torrent. En declaracions abans de la projecció del documental de Chelo Álvarez-Stehle 'Sands of Silence', ha remarcat que és Torrent qui té l'obligació de proposar un candidat que pugui ser investit "legalment".

Ha afirmat que si el Parlament "està paralitzat és perquè el seu president ho permet", i que aquesta paràlisi no depèn d'un grup polític, ja que Torrent podria proposar un candidat i fer un ple aquesta mateixa setmana. Ha afegit que els grups estan demanant el que el Govern central demana des de les eleccions: "Investir un president que compleixi amb els requisits legals".


 

Millo creu que, si els partits independentistes no desbloquegen la situació, és perquè comença a pensar que els agrada l'aplicació de l'article 155: "Si els agrada el 155, que vagin donant voltes". Per tot això, el delegat del Govern central ha demanat a Torrent que "no busqui excuses i posi solució a aquesta situació rocambolesca" a la cambra.
Comentaris
Jordi Estelada
Ell és responsable principal de la paràlisi. S'ha de ser molt mala persona, i rastrera.
Bacoretta
No sera tant Millo, a la Merkel li ha costat 5 mesos per repetir mandat, així paciència Enric.
O tot, o res
Uiiiiii, quines presses!!!! Si no és per implementar la República Catalana, no ens cal córrer. Total, per viure sota el xantatge dels Ñols, ja estem bé amb el seu arbitrari 155. O tot, o res.
Vicenç Ramoneda
Ja que votar no serveix de res, com a totes les dictadures, diguen's qui hem de posar de president que us faci patxoca!
Semblava que no seria possible però aquest error de natura es supera dia a dia. Es proposa el Carles Puigdemont i no val perquè a de ser presa de possessió presencial Es proposa el Jordi Cuixart, es demana que l'aliberin i el deixin comparèixer a presa de possessió i que no, res de res. Ha d'ésser un candidat " legal " dius , quins pebrots que tens/teniu. Tard o d'hora us hem de veure asseguts al banc dels acusats i davant d'un tribunal imparcial, no com els que hi ha ara que són residus fra
Aquest quillo pillo amb cara de llomillo cada cop fa més cara de pallàs.
Karlus
Fora feixistes
Millo r que callis
Un tonto molt tonto Aquest paio amb ulls fe gripau, cada cop està pitjor , fuma nala calitat. La culpa tothom sap de qui és . Teva j dels teus
No als mercenaris politics.
Quin cinisme i quina cara dura. La paràlisi la heu provocat vosaltres impedint anomenar com a President el candidat triat pel poble mitjans manipulacions del poder judicial. ETS UN ANTIDEMOCRATA a mes de pidulaire politic: vas sortir de CDC perque no et posaven a les seves llistes, deprés ho vas demanar a ERC i com tampoc et posaven vas acabar al PP). A aixó se li en diu MERCENARI DE LA POLITICA.
PP-C's-PSOE-PSC a Nüremberg
Traïdors a la democràcia, algun dia tindreu el vostre Nüremberg. Sou uns corruptes (Gurtel, Maya, ERES a Andalucis ...), uns violents (1-O), uns antidemocrates (empresonaments per delictes inventats d'odi, etc) i xenofobs (esclafeu els drets, la llengua i la cultura del bascs, galegs, i en especial ara dels catalans).
republica ara
"Investir un president que compleixi amb els requisits legals". (Millo) Jo ho diria CORRECTAMENT: "Investir com a president el cap de llista dels partits independentistes que varen guanyar les eleccions imposades del 21D Els "vostres requisits legals" son una extorsió per poder controlar Catalunya que per cer, MAI HE DOMINAT NI DOMINAREU! PERQUE CATALUNYA ES UNA NACIÓ AMB TOT EL DRET A SER ESTAT SI AIXI HO DECIDEIX LA SEVA GENT!
millo ets un traidor a la terra que et va veure nèixer
cremar retrats teus no serà suficient
4x4
Millo en catala' Mill au ves al com a mejar mill com un pasarell De qui es la culpa , vaigi a predicar a ezpaña
Victor
Quines presses no? Igual si no es retira el 155 els presupostos no tiran andevant Igual tenen que convocar eleccions anticipades al pais spain. Igual no poden convocar eleccions per que es ilegal. Quin lio mes tremendo no? Aixo es spain

envia el comentari