Millo avala Sáenz de Santamaría perquè sigui la presidenta

L'exdelegat del govern espanyol a Catalunya en destaca la seva "experiència"
Sáez de Santamaría i Millo
Sáez de Santamaría i Millo | Enric Millo (Twitter)

L'exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo ha donat l'aval personal a la candidatura de l'exvicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, perquè es converteixi en la nova presidenta del PP, després que Mariano Rajoy hagi marxat. Millo ha dit a Twitter que li ha donat l'aval "perquè la seva experiència política i de govern la converteix en la millor opció per un futur de renovació i integració al PP". Així mateix, ha dit Millo, Sáenz de Santamaría pot aconseguir "una nova victòria cap el nou govern d'Espanya en el futur".

Comentaris
Josep
Burro
Ha estat veure la foto i m'ha entrat un malestar ...
Molt bé Millo! és clar que sí!, et quedes amb la que aixeca el braç més alt, no podies triar pitjor! però nosaltres ja sabíem que ho faries així; amb la més fatxa i la que té més possibilitats de col·locar-te de pilota si surt escollida, haver de recollir cartrons és molt trist, però sempre és molt més honrós que anar en contra del teu poble per un plat de llenties.
Jo
Tant l'un com l'altre, pura porqueria feixista
Millo , gamarús
Quin parell , de portada de revista de ca'l dentista . S'arramba a la petita dictadora perquè és més de la seva talla . Si guanya l'altra bruixa ......et veig al metro parant la mà.
JANOSEQUISOC
Ja há demant cita i hora a l'oficna de l'atur (Inem). Home ara que es fa el mundial de futbol i podria desenvolupar una de las sevas virtuts, fer de pilota,
Pussy Galore
El que s'ha de fer per la mejadora!!! pocavergonya: ni oblit ni perdo.
pere
Fan bona parella a la foto, oi ? Tots dos són baixos i feixistes.
pauline
Tal para cual. Guatemala i guatapeor.
Lucas
Que se casen....Que se casen....
JordiP
Aivó, ja ha perdut! La avala el "seniso! Millo! Bitllet d'anada a l'ostracisme. És la mort política de la SSS. I del Millo. Quina pena!
Dios lós cria y ellos se juntan , vaya par ,amagueu l'as carteres
Joan
Aveure si guanya i el fa ministre, que s'ha quedat sense feina.
Quina imatge més tendre!
Si guanya la Sor Aya el pot fer porter del Valle de Los Caidos, d'aquesta manera tindria un càrrec d'acord amb la seva vàlua i amb la seguretat que s'atendrien com es mereixen els que diàriament passen a retre homenatge al Caudillo, el seu líder.
Jm
Qué tornaràs a fotre de majordom?
Boletaire
A mi m'en refot del que facin els PPeros, però considerar que la que era vicepresidenta amb Rajoy pugui representar una renovació em sembla una bestiesa.

envia el comentari