Militants d'ultradreta cremen estelades i canten el 'Cara al Sol' a Montjuïc

La marxa convocada per 'Democracia Nacional' ha finalitzat a la Plaça de Sant Jordi de Montjuïc
Un manifestant d'ultradreta saludant mentre estan cremant estelades
Un manifestant d'ultradreta saludant mentre estan cremant estelades | ACN

Desenes de persones han secundat aquest dijous la manifestació convocada per l'organització ultradretana 'Democracia Nacional' per celebrar la festivitat del 12 d'Octubre. La marxa ha transcorregut entre el Poble Sec i la muntanya de Montjuïc sense incidents envoltats per diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra. La manifestació ha finalitzat a la Plaça de Sant Jordi on s'han concentrat unes 350 persones per escoltar els diferents mítings dels líders de l'organització, segons xifres de la Guàrdia Urbana. Poc abans de començar l'acte a Montjuïc, un grup de manifestants han cremat algunes estelades i han cantant el 'Cara al Sol'. En el transcurs de la marxa els manifestants han cridat consignes a favor de la unitat d'Espanya, crits contra el president Carles Puigdemont i contra el moviment sobiranista.


 

Manifestants d'ultradreta amb banderes espanyoles inconstitucionals i cremant bengales
Manifestants d'ultradreta amb banderes espanyoles inconstitucionals i cremant bengales | ACN

 
Comentaris
Karlus
Quanta merda junta, pobres ignorants, au , tots a la comuna
josep
Aquesy son elsvque hem d'exterminar. Son el cancer de la nostra societat. Matem.los
Desgraciats momias clonadas del franco,,al paredon
Xavigas
Quina mania en dir-lis militants d'ultra dreta. Son faxistes, o nacinalistes espanyols radicals, espanyolistes d'ultradreta
Inadaptado
Muy bien hecho!!! Viva España, muera el separatismo!!!! Ahora, a estos habría que soltarlos a que persigan los separatistas. Será como soltar unos lobos ante el rebaño de ovejitas...
Pau
A aquests se'ls hauria d'agafar, embolicar-los amb una bandera espanyola i cremar-los vius. Sortiria una mena de recepta culinària, això sí una mica escatològica: porc embolcallat en la seva pròpia merda.
crack
a ver si mañana sale eso en el ABC //*//
Terralti
Pregunta. I amb tanta POLICIA que hi ha al port, aquests no han sortit a detindre'ls per concentracions tumultuoses?
Català de Mallorca abduït
Vull pensar que quan tinguem la República independent, com a la majoria de països europeus, a diferència d'Ejpaña, aquestes manifestacions feixistes estaran prohibides i aquests personatges a la presó.
Damon
Benvolguts, un prec pel que fa a valoracions d'aquests individus de les imatges: sabem bè el món fosc i incivilitzat que representen i quina és la seva baixesa moral i intel·lectual. Una definició d'auqest estil no la poden pair, creiu-me. Potser, altres maneres agressives de referir-nos és justament el que els agrada per autojustificar-se en el seu marc mental deficitari. Desconnectem del tot, sisplau, sigueu intel·ligents, que ho estem fent molt bé i assolirem la nostra llibertat!
josep
aquests son un canis als que han uns porrets i birra a canvi de sortir disfressats a cremar banderes catalanes
Baldric
Els Sorayitos.
No hi veig la diferència ...
I com poden saber que són de la ultradreta i no del PP o Colono's ???

envia el comentari