Milers de persones reivindiquen la "nació espanyola" a Barcelona

L'acte, molt menys concorregut que la manifestació de diumenge passat, reivindica Espanya com "la millor nació del món" i "el primer imperi global
Participants en la manifestació de SCC pel 12-O
Participants en la manifestació de SCC pel 12-O | ACN

Aquest dijous al migdia, unes 65.000 persones -segons la Guàrdia Urbana- s'han reunit a la plaça de Catalunya de Barcelona convocades per Societat Civil Catalana i una dotzena d'entitats més per reivindicar la unitat d'Espanya. L'acte central, compost de diversos parlaments, ha reivindicat la "grandesa" de la "nació espanyola", que va "colonitzar el Nou Món" i va crear el primer "imperi global", i ha carregat durament contra els "secessionistes" i especialment el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui han acusat de "mentir" i "trencar la societat catalana".


La concentració, que ha començat a les 12 del migdia, ha comptat amb la incorporació d'una marxa convocada una hora abans per entitats d'extrema dreta com Somatemps i Plataforma per Catalunya i que ha arribat a la plaça provinent de la Pedrera. L'organització feixista Hogar Social Madrid, a qui els Mossos han intervingut algunes armes abans de la manifestació, també hi ha estat present desplegant una gran pancarta al Passeig de Gràcia.

 

A l'inici dels parlaments a plaça Catalunya el vicepresident de SCC, Álex Ramos, ha rebutjat la presència de "símbols no constitucionals" a l'acte abans de donar pas a portaveus d'algunes de les altres entitats organitzadores, que han tingut grans paraules de reivindicació del llegat de la hispanitat i del paper dels catalans, com a espanyols, a la seva història, citant com a exemple la batalla de les Navas de Tolosa.

Comentaris
Karlus
Estan tocats del bolet, viuen en una merda feixista i estan tant contents, imbècils
Jooo
Quin fracàs. L'espanyolisme ja accepta la derrota. Sense la gent de fora són 4
flags
catalunya no ha sigut ni és ni serà mai espanya
josep
imperi global? la millor nació del mon? hòstia que em peto i cago a sobre de tant de riure, aquest han sortit de la gàbia de piolin?
Català a Mallorca
Grandeza de la nación española que colonizó en nuevo mundo??!! I l,Arrimadas te els nasos de dir-nos que som el nacionalisme més ranci i fastigós de la història d,Europa??!! En serio??!! D veritat que hi ha coses que son de traca!!!!
Racs
Què hi farem. Ens han derrotat per tots els flancs. Tot hi així molts ho hem intentat durant anys. Hem intentat que Catalunya tingués veu al mon, que hi tingués presència, que pogués ser un país normal, com tants altres països. Però ara hem d'acceptar la derrota. Espero que el català no desaparegui abans del 2050, és l'últim que ens queda.
Josep ( Cullera)
Amb les fundacions de : Francisco Franco,Jose Antonio,General Yagúe, etc. Amb la Legion Española,lLa Guardia Civil, , la monarquia, la bandera constitucional idèntica a la franquista, governant un partit neofranquista, suportant als espanyols sinònim de feixistes ,etc. Que bò que és llevar-te tot això de damunt.
Mireia
S'ha de ser com són ells pel celebrar el genocidi que van perpetrar a Sudamèrica. I segur que tenen ganes de continuar celebrant-ne més.
Vicenç Ramoneda
Nació espanyola? Encara no saben que la "nación española" mai ha existit? Tant ximples son en ple segle XXI?
JAC
Els Australopithecus hispaniensis fan festa: Simbologia nazi i feixista, banderes franquistes, panxes grans, bigotis, calvície, insults, provocacions.... Molta violència i poca intel.ligència. Púrria. Festegen l'extermini de milions d'indígenes, l'expoli de les seves riqueses i l'anorreament de les cultures autòctones. Total, per res. Espanyolisme = depredació, parasitisme, expoli, subdesenvolupament. Hi ha democràcia i progrés de Rio Grande amunt. Per què serà?
Vedella amb bolets
Ras i curt, una colla de xovinistes i ultranaionalistes excloents i negadors de la realitat que els acull i on viuen. Mira que he fet viatges per Europa i Amèrica i de tant xovinistes com la idea del nacionalisme espanyol, pocs per no dir cap. En això són el number One.
xavi
Quina vergonya de comentaris tenen alguns com el ramoneda o el Karlus, no us separa res dels " del pollo ", si hubiesen nacido en burgos serian o son Fatxes en potencia, i sobre la hispanitat, ¿ cuans i cuans catalans van fer el camí de les americas ??? i van conquerir territoris, començar per Gaspar de Portolá fundador de California. RUCS.
La mierda de nacion española, mafiosa,dictadora,belica,agresiva, franquista esta es la españa ,el culo del mundo
Cómo sueltan bilis, hasta un exaltado comentarista habla de aceptar la derrota.
Al citado comentarista,supongo que la derrota se referirá al mayor ridículo mundial nunca visto, la duración de ocho segundos de una nueva República. Anda vaya a tomar el sol con su familia e intente ser un poquito feliz.
Qui va ser que va dir
"En España de cada diez cabezas, nueve enbisten y una piensa" No cambiaràn mai.
Records
De petita, el meu món es dividia entre catalans i castellans, els nens jugàvem junts i la gent gran es feien amics, vaig acabar pensant que faríem un sol poble, com vam llegir amb joia "Els altres catalans". Però, Tarradellas va haver de cridar "ciutadans de Catalunya... ja sóc aquí", ja va veure que no podia dir "Catalans...". Més tard es parlava de som sis milions, un sol poble... Hi va haver partits que per vots cap a F.González, els van voler mantenir immigrants. Ara hem d'odiar-nos? NO
D'acord
Doncs que se'n vagin a la seva nació
Per comptar bé
Superfície en metres quadrats del carrer o plaça multiplicat per la densitat (1,2,3 o 4, segons, persones x metre quadrat). Que no maregin amb subhastes que ja etem tips de tanta pocasolta!
RAmon
Sense reforços d'espanyols d'arreu de l'Estat no arriben ni a 75.000 de mayoria silenciosa. Per això tanta por a votar
Segueixen fen trampa....
Han donat permis a tots els del "Piolin", per anar de paisà, a la concentració a fer gruix.....dit això, a la Plaça Catalunya no hi entren 65.000 persones, la Guardia Urbana unionista a inflat la xifra.
España el peor pais del mundo
I encara es creuen les seves mentides, viuen en un món de fantasia.
España el peor pais del mundo
I encara es creuen les seves mentides, viuen en un món de fantasia.
Karlus
Aquest imbècil del tal "xavi" cal que aclarexi el que diu , no l'enten ni deu

envia el comentari