La Mesa insta a estudiar accions legals per haver-se impedit que Sànchez sortís de la presó

L'acord es fonamenta en la idea que davant de la decisió del jutge Llarena la cambra catalana s'ha de poder "defensar"
La Mesa del Parlament d'aquest matí
La Mesa del Parlament d'aquest matí | ACN

La Mesa del Parlament ha instat aquest dimarts als lletrats de la cambra que estudiïn si hi ha alguna possibilitat que la institució "es defensi" i pugui emprendre accions legals contra la decisió del jutge del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarena d'impedir al candidat proposat, Jordi Sànchez, sortir de la presó per assistir al Ple d'investidura. Fonts de la Mesa han explicat que s'ha acordat que els lletrats puguin buscar assessorament d'algun expert en Dret Penal perquè determini si es donen les circumstàncies per emprendre aquestes accions legals i contra qui haurien de ser exercides. Aquest acord s'ha pres en la reunió de la Mesa del Parlament aquest dimarts, que s'ha allargat més de tres hores i l'ordre del dia de la contenia 195 punts.

Comentaris
Hamilton
Amb aquests lletrats ho tenim clar, unionisme pur i dur.
JordiP
No cal anar molt lluny. El Sr. Martín Pallín i el Sr. Pérez Royo estan totalment d'acord: El President del Parlament havia de requerir al jutge Llarena que "prengués totes les mesures necessàries per tal que el Sr. Sánchez pueda acudir al pleno de investidura". En cas de no fer-ho, deien tot dos, el jutge Llarena cometia un greu delicte de prevaricació. No es tracta de un permís graciós sinó d'una obligació. Que consultin el Prof. Queralt.
remigio III
Assessorament en drets? Però on creuen que estan? Qui creuen que tenen al davant? !! Són franquistes¡¡ i, ja sense el guant de seda sobre la mà de ferro franquista. No respecten ni les seues pròpies lleis. Estan fent com feia el seu mentor,quan va matar Espanya possible. Estan fent igual carregar-se la legalitat vigent , sols falta els morts al carrer ja anunciats. Sang ja hi ha hagut. Cascs Blaus i policies europeus per protegir els jutges europeus. Això podria fer un poc positiu.

envia el comentari