Més de 150 persones es manifesten a favor de la Guàrdia Civil a la caserna de Travessera de Gràcia

S'han viscut breus moments de tensió quan els concentrats han intentat ocupar tot el carrer i els Mossos ho han impedit
Més de 150 persones es manifesten a favor de la Guà rdia Civil a la caserna de Travessera de Grà cia
Més de 150 persones es manifesten a favor de la Guàrdia Civil a la caserna de Travessera de Gràcia | ACN

"Espanya una i no cinquanta-una ", "No votareu", "Que no ens enganyin Catalunya és Espanya", "Visca la Guàrdia Civil", "Visca els Mossos", "Som espanyols, som catalans", "Jo sóc espanyol"... Aquests han estat alguns dels lemes que s'han pogut escoltar en castellà aquest dijous en una concentració de més de 150 persones davant de la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia, on es troben alguns dels detinguts aquest dimecres en el macrooperatiu contra l'1 d'octubre. Un dels convocats de la concentració a favor de la Guàrdia Civil i en contra el referèndum ha estat Somatemps. S'han viscut breus moments de tensió quan alguns dels concentrats han intentat ocupar tot el carrer i els Mossos d'Esquadra ho han impedit. De fet, s'han apropat al lloc nou furgonetes de la policia catalana. Alguns dels manifestants han fet una crida a protestar aquest divendres a dos quarts de vuit davant la seu de l'ANC.


Sobre dos quarts d'onze del matí, han aparegut nou vehicles dels Mossos d'Esquadra a Travessera de Gràcia i una d'elles s'ha situat davant mateix de l'edifici i els altres als carrers laterals, que són Nàpols i d'En Grassot. De fet, hi ha convocada una marxa per part de Som a temps en suport a la Guàrdia Civil. Els concentrats han protestat amb crits a favor de la unitat d'Espanya i de la Guàrdia Civil i del referèndum de l'1 d'octubre. Molts d'ells han lluït banderes espanyoles i han fet una crida a protestar aquest divendres a dos quarts de vuit davant la seu de l'ANC.

Comentaris
JAC
Una multitud!
El meu nom és cosa meva
Exacto: "esto" es España. Y lo peor: después de "esto", la España que quedará será mucho peor. Se separe o no Catalunya, va a quedar un país muy poco recomendable. Para todos.
Peret
Concentració de macarres.es
uns tarats, els queden dos dies
Titulars
Més de 150 feixistes
Vicenç Ramoneda
160 i prou? La gran majoria silenciosa, suposo. Benvinguts siau tots els que sou. Apa doncs!
Bueno, pues molt bé, pues que votin NO.
Benny
Pobres! Se'ls ha de regirar l'estómac quan criden "som catalans".
Elisa
Deu ser la família...
Sivil Guardiá
Ha salido un guardia y le ha dicho a su mujer, que llevaba la pancarta, que se fuera pa casa, que se le quemaban los macarrones.
Jordi
"Esto con Franco sí pasaba"
Karlus
Fora feixistes
Qualsevol
La premsa demòcrata escanyola, ha dit concentració però no ha filmat en totalitat i tampoc ha dit el nombre, en resum una multitud?
Foteu pena
"La mayoria silenciosa"
¡ ¡ COLLONS ! !
150...... ARA SI QUE ELS TINC PER CORBATA, ¡ ¡ COLLONS ! ! ESTEM PERDUTS CATALANS, ELS FAXISTES INUNDAN CATALUNYA
lo joan de segur
valguem deu. redacció, ara meu espantat. 150 (o mes) energumens a bcn. tràfic tallat fins plaça Catalunya suposo. aquests ensurts no poden ser bons per la salut. em vaig a prendre un valium
EldeGràcia
Visc al davant. Ni de conya hi havia 150 persones . Només se sentien tres iaies cridant "vivalaguardiasiví".
150 vividors del regim corrupte dictador
PPKK
150 TARATS MENTALS .
Us tenim ben presents
Records a la vostra mare
Pere
Em sembla patètic que la gent critiqui a les persones que estiman Espanya i Catalunya i es queixen que no hi ha democràcia perquè no els deixen votar...sou igual de fatxes vosaltres comportan-vos així
vergoña
aveura, nusaltras som mol més. y finsitot ja tenim la lliga da fubtól guañada y la rapública an marcha
Jo
Queixarse de que no hi ha democracia per que no et deixen votar, alguns molts, pensem que es un principi basic i funamental a qualsevol democracia...per feble que sigui, com la d'espania, aixo fent un esforç per anomenarla ni siquiera com a tal. Patetic.
FRANC
Em sembla bé la redacció de l'article però no cal que facis com els de TV1 i que resaltis allò que t'interessa. Ho dic perque si poses "Visca la guardia civil" en negreta també hauries de posar "Visca els mossos en negreta". No vulguis deixar malament als participants d'aquest acte per als independentistes. Fas el mateix que els medis de comunicacio españols: que posen enfasi en el que volen perque els no independentistes tinguin rabia cap als independentistes; tu fas el contrari.

envia el comentari