Meritxell Borràs, la consellera que va tocar el crostó a Manel Fuentes

Va retreure al llavors locutor de Catalunya Ràdio que presentés un show a Antena 3

La flamant consellera de Governació, Meritxell Borrà s, no ha tingut manies en expressar els seus posicionaments al Parlament, fins al punt de tocar un dels considerats tòtems de Catalunya Rà dio, Manuel Fuentes. Borrà s, l'any 2009 va protagonitzar una enganxada històrica amb el llavors conductor d'El Matí de Catalunya Rà dio.

Borrà s, en la seva condició de portaveu a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, va preguntar al seu president sobre la compatibilitat de la direcció del programa estrella de la rà dio pública amb un xou televisiu a Antena 3. Una pregunta que va molestar a Fuentes, no gaire amic de les crítiques, i que el va esperonar a remetre una carta a la diputada demanant explicacions.

L'ara consellera no es va arronsar i va insistir en la poca coherència que hi havia entre presentar el xou "Pánico en el plató" i el “rigor, servei, referència i informació” que exigia el programa El Matí de Catalunya Rà dio. De fet, Borrà s es va permetre la ironia, en un post al seu bloc, d'apuntar que la carta de resposta de Fuentes semblava que li demanés un programa a TV3.

Comentaris

envia el comentari