Mena, a Torra: “No és moment de lluites partidistes; tenim una batalla col·lectiva”

El portaveu de CatComú i diputat al Congrés, Joan Mena, ha replicat al president de la Generalitat, Quim Torra, que ara no és moment de “lluites partidistes” perquè hi ha una “batalla col·lectiva” que és la “batalla per la vida i la salut pública”. Així ho ha dit en una entrevista a Ràdio 4. Mena ha defensat que és de “sentit comú” que hi hagi coordinació entre totes les administracions al servei “del que és prioritari”. Segons el portaveu de CatComú, l’objectiu del govern espanyol és intentar que l’emergència sanitària no es converteixi en una emergència social i econòmica i ha considerat que les mesures econòmiques que Pedro Sánchez anunciarà demà seran “importantíssimes”.

Mena ha defensat que la crisi del 2008 ha de servir de lliçó per intentar que el que ara és una crisi sanitària no esdevingui una crisi econòmica que afecti, com sempre, els més vulnerables. Segons Mena, es tracta d’una de les emergències més greus dels últims anys i ha reclamat que es deixin de banda les “lluites partidistes” tot apuntant que la gent ensenya el camí a seguir des dels balcons.

“Tothom en democràcia pot fer arribar el seu punt de vista. Demanaria que es fes de manera constructiva. Quan passem la situació de crisi ja vindrà el retiment de comptes a l’administració. Ara és moment de treballar junts i no és moment de cap tipus de lluita partidista, la ciutadania no ho entendria”, ha argumentat.

Nou comentari