Un membre de la junta d'Òmnium deixa en evidència a Ciutadans

El professor Ismael Peña -López els dedica dos gràfics amb què desmunta els atacs a l'entitat

"Ciutadans insisteix en l'origen públic dels ingressos d'Òmnium. Aquí un gràfic que ho aclareix. De regal, la base social d'ambdues entitats". Amb aquesta senzilla piulada, Ismael Peña-López, professor i investigador de la UOC, membre de la junta d'Òmnium i un dels politòlegs 'conciliadors' del sobiranisme, desmunta i deixa en evidència les afirmacions d'Inés Arrimadas sobre els diners públics que reb l'entitat. 

 

De fet, avui mateix, el diputat i portaveu de la formació unionista i mà dreta d'Albert Rivera, José Manuel Villegas, tornava a assegurar avui que l'entitat es finança amb diners públics. Una premissa que servia per obrir el debat de la seva il·legalització juntament amb la Fundación Francisco Franco. 

 

Peña-López ha difós un gràfic amb el finançament d'Òmnium (que, de fet, està a la web de l'entitat) amb què ensenyen que el 98,4% dels seus ingressos són fons propis. Així mateix, aporta de "regal" un altre gràfic amb el número de socis, comparat amb el d'afiliats de Ciutadans. 

 

 Comentaris
Jmuc
No calen comentaris.La pantuflada es antològica.
Aquests gràfics no volen dir res
Se'ls ha inventat un membre de la junta d'Òmnium. Per molt que apareguin a la Wiki.
C'ese la bomba fètida
contra l'independentisme i Catalunya, en general. Pura "deposició" de budells indigestos i corromputs..
marcus
Ciudadanos son una colla de toxics mentiders.
Joan
El tal Villegas, que damunt es fa passar per català (al.lucino el que entenen aquesta gent per català. Ni tan sols crec que es "resident" a catalunya) diu mentides a cabassos. Així, impunement.
Narcís ( aquest esguerro ja m'agradaria saber qui el patrocinà/ padrinejà així com qui i com en un tancar i obrir d'ulls ser-hi arreu de país veí ! ) ( n'és normal actuïn així .. si defora els partits amb més escons són qui fumen Catalunya, doncs aquests, encara més, renoi de menjadora ..!)
La fotesa i infantilisme ensems amb psicopatia o maldat .. fum enrojolar ! PD : no conec cap polític ni politicastre de país veí malparlant així com llençant bestieses contra sa mateixa terra !
Jepi
Els polítics que difaman haurien de se sancionats econòmicament, com si portessin un automòbil i fessin una infracció, prou de faixisme barato
Perota
Jo trobo molt positiu que les entitats culturals siguin subvencionades. L'aportació d'Òmnium a favor de la cultura es indiscutible. Per tant, es mereix aportacions públiques. On és el problema? El que és increïble és que no tingui subvencions!!!!
els politics que difamen haurien de ser penjats d'un filferro
Xurriaca Pallaresa
Tots sabem el suport popular d'Òmnium i l'odi a Catalunya dels Ciudadanos falangistas. Però encara que les seves mentides, són fàcils de rebatre, es valen de la ignorància de la gent, per fer-los creure que els catalans, som els culpables dels seus mals i frustracions, en lloc dels dèspotes cacics espanyols, autèntics segrestadors de llibertat, riquesa i oportunitats, que no han dubtat en usar el poder militar, polític i econòmic, per sembrar vers ells, la síndrome d'Estocolm en molts espanyols.
Joan Jaume
Ciutadaños com diu la nostra Pepita del carrer Nou
Mentirijillas y Estadísticas
Según el gráfico del Sr. Peña Lopez, Omnium tiene más de 100.000 socios. Según la web de Omnium tiene 54.000 socios. (h ttps://www.omnium.cat/qui-som/socis). En la web de Omnium, por otro lado no hay ni gráficos ni ninguna otra información sobre su financiación. De manera que ruego al Sr. Peña Lopez, que dejen de tomarnos el pelo a Quico Sallés y a todos los que tampoco andamos sobrados de cabellos.
miquel
En aquest gràfic, només hi falta posar d'ón surten els diners per pagar-se la mansió d'un milió i mig d'euros el sr. Rivera. No sabem si de la part pública o la privada.
me mondo
Vaya, qué raro que un partido con 32 diputados, y por tanto muchos votos, que reciben como todos los partidos pasta y Omnium, con cero diputados cobren de dinero público uno más que otro. La pólvora hemos descubierto
Toni
sobra la finanziacion irregular i malversacions del PP i futanos que?tots calladets no interesa però tot el que tingui a veure con el independentisme mirat amb llupa i criticat i acusat i condenat. Se us veu el llautó
Paco
Lo que está claro es que las cuentas de C,s están bajo SOSPECHA.

envia el comentari