Mejías diu que va escridassar Pisarello per fer-li "un toc d'atenció"

La líder de Ciutadans assegura que no han "tingut ocasió de parlar" amb el tinent d'alcalde després de la picabaralla
Carina Mejías
Carina Mejías | Europa Press

La líder de Ciutadans i presidenta de la Comissió d'Economia i Hisenda a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, considera que la seva marxa de la sessió d'aquest dimarts a la nit va ser un "toc d'atenció" al tinent d'alcalde titular de l'àrea, Gerardo Pisarello. Segons la presidenta del grup municipal de Cs, "ha arribat el moment d'exigir respecte" als membres de la comissió per la "reiterada desconsideració i el manifest desinterès" per part de Pisarello sobre els "assumptes que es tracten" a la comissió municipal. De moment, Mejías ha explicat que no han "tingut ocasió de parlar" amb el tinent d'alcalde després de la picabaralla. A més, Mejías denuncia un tracte "masclista" de Pisarello constant.

Comentaris
Marca Colono's, marca Ehpañña.
Si l'escridassa només per donar-li un toc d'atenció, què li farà quan pugi un graó en la seves respostes? Aquests Colono's són uns dictadors en potència, com el seu admirat Caudillo i companyia. Quan més lluny d'aquesta gentussa, millor!
Pepe
Lo llevas en la sangre. no puedes remediarlo.
Ramonet de Salou
No serà que nota 'alè de Valls al clatell?. Ai mare, que perdo el mòmio!.
Mama
Haurieu de ser vosaltres els que estiguessiu a la presó
Eso no es nada, sólo quedan once meses.
Ya verá el amiguete de los "indepes", las leches que se llevará cuando el año que viene no sea nadie y la Carina Mejías ocupe su puesto ( lógicamente el Alcalde será el que todo el mundo ya conoce). Por cierto el Graupera , también sin ser nadie, tendrá una buena visión de los acontecimientos.
Groc de cap a cap
Està nervioseta aquesta colono's. I de maleducada li deu venir de mena. Piolins, piolins...
LSO
Los alcaldables vienen de Paris, y esta histérica no lo ha digerido, y explota con quien no le ha hecho la jugada, que se vaya a quejar a su jefe "nariz blanca".
Nicolau
Culoano'S sempre dobant la nota.Estan tan restrenyits que no caguen.
Anonima
Maleducats prepotents mentiders aquests colonos no ens fallen mai!
Pep
De totes maneres en Pissarello és un maleducat perquè en nombroses ocasions ja se l'ha vist com passa de tot. Aquests de BeC estan per sobre del bé i del mal i poden fer el què els doni la gana.
el numeret ja
el coneixiem aprovetxategui.
Katrin
Le dones de colono's estan histèriques, no compten amb elles per res més que escridassar, respondre amb amenaces... En un partit masclista on només les volen de "floreros", que vagin de "tía buena" i para de comptar. A la que han disfressat de "mana" la tenen perquè rigui sempre, qui li ha vist feina política? Ja la fan el "mascles" com el passat de voltes i/o l'actor. Mentre les dones es prestin a aquest joc demostren ser tan o més masclistes que ells.
Quina marca d'escombra deu gastar ?
Cony quin cop d'atenció. No sé si té canalla , si la resposta és SI , quan deu arribar la mama a casa , els fills es deuen amagar al campanar de l'església , no fos que la bruixa se'ls foti vius
Ciudad-anos
La SS- Aufseherinnen del barracón Barcelonés, nos instruye sobre sus métodos.

envia el comentari