Màxim Huerta dimiteix

El nou ministre de Cultura i Esports abandona el càrrec sis dies després de prendre posessió del càrrec acorralat per la polèmica d'Hisenda
El ministre de Cultura, MÃ xim Huerta
El ministre de Cultura, Màxim Huerta | Europa Press

 

El periodista i escritpor Màxim Huerta, que fa sis dies va prendre possessió del càrrec de ministre de Cultura i Esports, ha presentant aquest dimecres la seva dimissió, publiquen diverses fonts. Ho fa després de la polèmica que aixecat una informació publicada per 'El Confidencial', segons la qual anys enrere va fer servir una empresa pantalla per tal de pagar menys impostos. Huerta, que va arribar al càrrec envoltat de polèmica per piulades xenòfobes i anticatalanistes, ha durat sis dies en el càrrec.


 

El ministre més breu de la història d'Espanya

 

Huerta es converteix d'aquesta forma en el ministre més breu de la història de la democràcia espanyola, superant de llarg el fins ara ministre amb menys temps al càrrec. José Luis García-Ferrero, exministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació designat per Leopoldo Calvo-Sotelo, va exercir durant 81 dies, ente el 13 de setembre de 1981 i el 2 de desembre d'aquell mateix any. 

Quatre dies més, 85, va durar Román Escolano, que va ser ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat durant el segon mandat de Rajoy. Escolano va prendre possessió el passat 9 de març, però va haver de deixar el càrrec amb la moció de censura del PSOE. 

Comentaris
fideli
pallasso i tonto del cul!
Luna Barceló
Que podiem esperar d'un govern fet amb presses i sense examinar els seus curriculums. Molts i moltes no tenen ni coneixements de la CE, dels Estatuts, dels Reglaments de les normes Europees, etc... Si es volen dedicar a la política haurien de passar per unes proves mínimes sobre administracions públiques, idiomes, entendre com a mínim les llegües també oficials de les CCAA i per suposat l'anglés per poder representar España a l'extranger.
jordi
Altres temes a part, i si no hi han mes coses amagades que no sabem, en el seu moment NO ERA FRAU, tots els gestors, assesors i advocats, et recomenaven ser autonom o tenir una societat en funció del nivell de facturació, no era res ilegal! (ni hauria de ser-ho!) el que passa es que Hacienda va canviar el criteri per recaptar més! i va convertir de cop en defraudadors a tots els professionals que havien optat per montar una empresa enlloc de ser autonoms.
fideli
quina cultura!
Ahora que se cague en Hacienda.
La parte positiva es que no tendrá que ver el mundial. Ahora que pongan a los Morancos.
Sara
Aqui insultem al que dimiteix i fem homenatges a qui ens roba... entre feixistes (Torra) i corruptes (Pujol,Mas, Puigdemont) ens està quedant una Catalunya ben cofoia...

envia el comentari